Ahu'nun köşe kapmacası!

Bebek'te otuz kişinin özel olarak katıldığı bir ev partisine katılan Ahu Yağtu sabahın ilk ışıklarında gazetecilerle köşe kapmaca oynadı.

Ahu'nun köşe kapmacası!
Sözcü'den Mustafa Deryahan'ın haberine göre önceki gece Bebek’te otuz kişinin özel olarak katıldığı bir ev partisine katılan Ahu Yağtu sabahın ilk ışıklarında gazetecilerle köşe kapmaca oynadı. Yarı sarhoş olduğu görülen Ahu Yağtu görüntü vermemek için yaklaşık 6 arkadaşının içinde olduğu bir VIP araca koşar adım atlayıp Bebek’ten uzaklaştı.

Önceki akşam Bebek’te şarkıcı Deniz Sipahi’nin sahne aldığı otuz kişilik bir ev partisine Ahu Yağtu ve Teoman gibi ünlü isimler katıldı. Teoman ev partisinden gece yarısı ayrılırken, Ahu Yağtu sabahın ilk ışıklarında partiden ayrıldı.

Teoman evi arka kapıdan terk edip gazetecileri atlatırken, Ahu Yağtu gazetecileri atlatamadı ve objektiflere bu şekilde yansıdı. Partide bulunan arkadaşlarının yarı sarhoş olduğu görülen Ahu Yağtu’yu vip bir araçla kaçırmak istedi. Ancak Ahu Yağtu koşar adımlarla araca binerken görüntülenmekten kurtulamadı.