Ailece kanserle mücadele ediyorlar

Muş'ta oturan 45 yaşındaki Mahmut Aksu'nun annesi 97 yaşındaki Hediye Aksu akciğer, eşi Yıldız Aksu bağırsak, 11 yaşındaki oğlu Muhammed Ali Aksu da kan kanseriyle mücadele ediyor.

Ailece kanserle mücadele ediyorlar
Yeni Asır'da yer alan habere göre Muş'un Cumhuriyet Caddesi'nde oturan Mahmut Aksu, 22 yıldan beri yanlarında kalan annesi Hediye Aksu'nun akciğer kanseri olmasının ardından, eşi Yıldız Aksu'nun da bağırsak kanserine yakalanmasıyla zor günler geçirmeye başladı.

ÇALIŞMAYI BIRAKTI

Mahmut Aksu, son olarak oğlu Muhammed Ali Aksu'nun kan kanseri olduğunu öğrendi. Evindeki üç kanser hastasının tedavi ve bakımları nedeniyle çalışmayı bırakan Mahmut Aksu, devletten bakım parası almaya başladı. 5 çocuk babası Mahmut Aksu şunları söyledi:

"Ağabeyim de kanser hastalığından hayatını kaybetti. Annem 10 yıldan beri akciğer kanseri. Yürüyemiyor ve kucağımda taşıyorum. Ne mutlu bana ki anneme bakıyor, dualarını alıyorum. Eşim yıldız 7 yıldan beri bağırsak kanseri. Oğlum Muhammed Ali ise 4 yıldan beri kan kanseri. Muhammed Ali, eğitim- öğretimini eve gelen öğretmenler sayesinde sürdürüyor. Biz ailece her ayın 15 gününü Ankara ve İstanbul'da hastanelerde geçiriyoruz. Aile boyu kanser yüzünden hayatımız alt üst oldu."