Aileden ünlü olmanın avantajları

Sanat dünyasında birçok ünlü ismin çocukları da ebeveyninin izinden gidiyor.

Aileden ünlü olmanın avantajları
FERHAN-DERYA ŞENSOY

Onlar da oyuncu oldu.


Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre usta tiyatrocu Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın kızları Ferhan ve Derya Şensoy kardeşler de ebeveynlerinin mesleğini seçti. Çeşitli dizilerde performanslarını sergileyen Şensoylar, şimdi maharetlerini kendi yazdıkları tiyatro oyununda gösteriyor.

YASEMİN ALLEN

Annesi ile birlikte yaptığı röportaj hayatını değiştirdi.


Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu’nun kızı Yasemin Allen de tıpkı annesi gibi oyuncu oldu. Annesi film sektörünün içinde doğan Yasemin için kariyerinden vazgeçip uzun yıllar Avusturalya’da yaşadı. 2008 yılında Türkiye’ye dönen Yasemin’in şansı annesi ile birlikte yaptıkları bir röportaj sonrasında açıldı. Yapımcıların dikkatini çeken genç yıldız, şöhret basamaklarını çıkmaya başladı.

ECEM AKBİN

Kızının oyuncu olmasını istememişti.


Ün­lü oyun­cu Ay­dan Şe­ner'in kı­zı Ecem Ak­bin de an­ne­si gi­bi oyun­cu­lu­ğu seç­ti. Ön­ce­le­ri kı­zı­nın oyun­cu ol­ma­sı­nı is­te­me­yen Şe­ner, şim­di­ler­de  Ece­m’­in oyun­cu­luk eği­ti­miy­le  biz­zat il­gi­le­ni­yor. 

İDO TATLISES

‘Kendi adımla anılmayı çok isterdim.’


İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo da babasının izinden gitmeyi tercih etti. Dünyanın sayılı müzik okullarından Berkley’de müzik eğitimi alan İdo, geçtiğimiz haftalarda ilk albümünü çıkardı. Beğeni kazanan İdo, “Kendi adımla anılmayı çok isterdim ama sonsuza dek İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo olarak kalacağım” dedi.

MİTHAT CAN ÖZER

‘Anneden torpilliymişim gibi görünüyor ama öyle değil’


Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer de annesi gibi müziği tercih etti. ‘İnşallah' isimli yeni albümünü çıkaran Özer, “Anneden torpilliymişim gibi görünüyor ama öyle değil. Torpilli olsam, neden bu kadar çalışıp emek vereyim" diye konuştu.