Ailesini katleden adama rekor ceza!

Aydın'da boşanmak üzere olduğu eşi ve iki çocuğunu son kez barışmak bahanesiyle çağırdığı otel odasında, vahşice katleden Fatih Yavuz'a iki kez ağırlaştırılmış müebbet ve 16 yıl hapis cezası verildi.

Ailesini katleden adama rekor ceza!
Yeni Asır'dan İhsan Karataş'ın haberine göre olay, Aydın'ın Efeler ilçesi Ramazanpaşa Mahallesi 23 Sokak içerisinde bulunan bir otelde 5 Aralık'ta meydana gelmişti. Boşanmak üzerine olduğu eşi Halime Yavuz (20), kızı Gülfer Yavuz (3) ve oğlu Polat Can Yavuz'u (1) barışmak bahanesiyle kayınpederinin evinden alan Fatih Yavuz (31), eşi ve çocuklarını otel odasında bıçakla vahşice katletmişti.

'HAKSIZ TAHRİK'

Aydın 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 4'üncü duruşmasında mahkeme heyeti kararını verdi. Heyet, katil zanlısı Fatih Yavuz'u 1 yaşındaki oğlu Polatcan Yavuz'u ve 3 yaşındaki kızı Gülfer Yavuz'u öldürdüğü için iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Eşi Halime Yavuz'u öldürmesi nedeniyle de Yavuz'u ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptıran mahkemeye heyeti, Halime Yavuz'un kocasını aldattığı gerekçesiyle haksız tahrik indirimi uygulayarak cezayı 16 yıl 8 aya düşürdü.