Ajda Pekkan konser sonrası ziyafet çekti

Önceki akşam Vadistanbul’da konser veren Ajda Pekkan’ın sahneden inince karnı acıktı. Maslak’taki bir mekanı açtıran Süperstar, kokoreç ziyafeti çekti.

Ajda Pekkan konser sonrası ziyafet çekti
Takvim Gazetesi'nin haberine göre bütün yaz Bodrum ve Çeşme'deki lüks plajlarda sosyetenin afiyetle yediği kokoreç, Ajda Pekkan'ın da gözdesi oldu. Pekkan, önceki akşam Atlantis Yapım organizasyonuyla düzenlenen ve Vadistanbul'un birinci yaşına da denk gelen "Vadistanbul Açıkhava Konserleri 2018"de hayranlarıyla buluştu. Ünlü sanatçı, muhteşem şovlara imza attığı konser sonrası karnı acıkınca soluğu Maslak'taki Esnaf adlı mekanda aldı. Geç saatte biten konserin ardından gittiği kapalı olan mekanı açtıran Pekkan, dostlarıyla kokoreç ziyafeti çekti.

Bir porsiyon kokoreci elleriyle yiyen 72 yaşındaki sanatçı, karnını doyururken dostları da onu böyle fotoğrafladı. Daha önceki röportajlarında da sakatat yemeyi çok sevdiğini söyleyen Süperstar, gece yarısı yediği bir porsiyon kokoreç için ise 50 lira ödedi. Pekkan'ın sosyal medyaya da yansıyan bu karesi ise "Süper ziyafet" yorumu yaptırdı.

Ajda Pekkan konser sonrası ziyafet çekti