Ajda Pekkan listeleri de yaktı geçti

TTNET Müzik’te, “2011’in En Çok Dinlenen Şarkısı” kategorisinde Süper Star Ajda Pekkan “Yakar Geçerim” şarkısıyla 1 numara oldu..

Ajda Pekkan listeleri de yaktı geçti

27 Şubat’ta TTNET Plaza’da gerçekleşen törende, Ajda Pekkan’a plaketi, TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz tarafından sunuldu. 

Milyonlarca şarkının ücretsiz ve yasal olarak dinlendiği TTNET Müzik’te, “Süper Star Ajda Pekkan”ın  “Yakar Geçerim”  şarkısı tam 5.910.195 defa dinlenerek 2011’in en çok dinlenen şarkısı oldu.

Sanatçıya plaketini 27 Şubat’ta TTNET Plaza’da gerçekleştirilen törenle TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz takdim etti.

Tahsin Yılmaz yaptığı konuşmada TTNET Müzik’in, müzik dünyası ve dinleyiciler için referans noktası haline geldiğini belirtti. Yılmaz, "Eşsiz yorumlarıyla müzik dünyasına büyük katkılar yapan Ajda Pekkan’ı başarısından dolayı tebrik ediyor, hem kendisine hem de son albümünü yayınlayan DMC Müzik’in Genel Müdürü Samsun Demir’e teşekkür ediyorum” dedi.

 “2011’in En Çok Dinlenen Şarkısı” plaketini alan “Süper Star Ajda Pekkan” da TTNET’e ve TTNET Müzik dinleyicilerine teşekkür etti. Tahsin Yılmaz, Ajda Pekkan’la birlikte sanatçının “Farkın Bu” adlı son albümünü yayınlayan DMC Müzik’in Genel Müdürü Samsun Demir’e de teşekkür plaketi sundu.



Konular Müzik