Ajda Pekkan: "Şarkıları rahat söyleyemiyorum"

İki yıl aradan sonra İzmir’de sahneye çıkan Ajda Pekkan, konser öncesi ses provası yapmadığı için şarkıları rahat söylemediğini belirtip zor anlar yaşadı.

Ajda Pekkan: "Şarkıları rahat söyleyemiyorum"
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre pop müziğin yıllara meydan okuyan ismi Ajda Pekkan, önceki akşam İzmir Fuar Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Geceye, Egeliler'in ilgisi hayli fazlaydı. Dansçılarıyla birlikte konsere görsel renklilik katan Pekkan, 2 yıl aradan sonra yeniden İzmir'de sahneye çıktığı için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Etkinlik öncesi ses provası yapmadığı için geceye hazırlıksız çıkan ünlü sanatçı, program sırasında kendi sesini beğenmediği için biraz kapris yaparak "Bu benim sesim değil. Şarkıları rahat söyleyemiyorum" dedi ve zor anlar yaşadı.

'EN BÜYÜK JÜRİSİNİZ'

Hayranlarının ilgisinden dolayı mutluluğunu bir kez daha dile getiren sanatçı, "Ajda Pekkan olabilmek için çok yıllar harcadım, çok emek verdim. Zaman içerisinde hatalar da yaptım tabii ki. Ama her zaman yanımda oldunuz. Benim bugünlere gelmemde sevenlerimin desteği çok fazla. Çünkü en büyük jüri sizlersiniz" dedi.

Konseri bitirdikten sonra seyircilerin alkışları ve tezahüratlarıyla yeniden sahneye dönen Pekkan, birkaç şarkı daha seslendirdikten sonra ön tarafta toplanan hayranlarına tek tek dokunarak geceyi sonlandırdı.