Ajda Pekkan stüdyoya kapandı!

Ajda Pekkan, nisan ayında çıkarmaya hazırlandığı albümü için kendini stüdyoya kapattı. Sıla ve Gülşen gibi isimlerle çalışacak olan şarkıcı, imajında da değişikliğe gitti.

Ajda Pekkan stüdyoya kapandı!
Akşam'da yer alan habere göre 2015 yılında ‘Yakarım Canını’ adlı single çalışmasıyla yaz ayına damga vuran Ajda Pekkan, yeni albümü için kollarını sıvadı.

En son 2011 yılında ‘Farkın Bu’ albümünü piyasaya süren Pekkan, uzun aradan sonra çıkaracağı çalışması için stüdyoya giriş yaptı. Tüm enerjisini bebeği gibi gördüğü projesine veren Süperstar, gece- gündüz şarkılar okuyarak en iyisini yapmak için ter döküyor.

Nisan sonunda müzik raflarındaki yerini almaya hazırlanan çalışmada Süperstar, Sıla, Gülşen, Sinan Akçıl ve Mert Ekren’le birlikte çalışacak.

Bu isimlerle de sınırlı kalmayan Pekkan, kendisine daha önce de ‘Resim’ isimli hit’ini veren Serdar Ortaç’ın ‘Cellat’ ve ‘Yarım’ isimli iki parçasını seslendirecek. Yeni albümünün okuma çalışmaları için stüdyoya kapan sanatçının bu çalışmasının aranjerlerini ise Ozan Çolakoğlu’na ait…

Müzik piyasasında yeni şarkılarıyla fırtınalar estirmeye hazırlanan Süperstar, imajı için de büyük bir değişikliğe gidecek.

Albüm öncesi yurtdışına çıkacak olan sanatçı, sahnesi için yepyeni kıyafetler satın alacak. 
Konular Müzik