Ajda Pekkan yıllar sonra itiraf etti

Süperstar Ajda Pekkan TRT Fm’de katıldığı bir programda eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Pekkan, programda hayatıyla ve müzik kariyeri ile ilgili birçok bilinmeyen anısını paylaştı.

Ajda Pekkan yıllar sonra itiraf etti
Sözcü'de yer alan habere göre Ajda Pekkan programda annesinin öğütleri üzerine “Hayat 1 Gündür, O da bugündür. Değerini bilin, ne yapmak istiyorsanız ertelemeyin hemen yapın” dedi.

SEMİRAMİS’İ KISKANDIM

Fecri Ebcioğlu'nun kardeşi Semiramis Pekkan'ı kendisine karşı kullandığı zamanlar olduğunu itiraf eden Pekkan, ”Fecri Ebcioğlu ile aram bozulduğu için bana nispet olsun diye Semiramis'e 'Those Were Days' şarkısını yaptı… Ve çıkarttı. O zaman Semiramis'i çok kıskandım” diye konuştu.

FİKRET ŞENEŞ HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ

Ajda Pekkan, Fecri Ebcioğlu ile arasının bozulduğu dönemde bir arayışa girdiğini ve Ahmet Çapa'nın ona “Annem de söz yazarı istersen bir tanış” demesi üzerine, Fikret Şeneş ile tanıştığını söyledi. Bu tanışma ile müzik kariyerinin değiştiğini ifade eden Pekkan, dillerden düşmeyen unutulmaz şarkıların ünlü söz yazarı ile birlikte yaptıkları Paris ve Amerika seyahatlerinde ortaya çıktığını da anlattı.

Pekkan “O zamanlar söylerken şarkıların anlattıklarını bugün ki kadar anlayamıyordum. Fikret hanım bana 'Büyüyünce anlarsın' derdi.. Şükrediyorum şimdi..” dedi.