Ajda Pekkan'dan Bülent Çavuşoğlu'na aşk sözleri!

Önceki akşam Harbiye’de gazetecilerin ‘Bülent Çavuşoğlu ile ilişkiniz nasıl gidiyor?’ diye sorduğu Süperstar, verdiği yanıtla kendisinden 22 yaş küçük iş adamıyla aşkını ilk kez doğruladı.

Ajda Pekkan'dan Bülent Çavuşoğlu'na aşk sözleri!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre pop müziğin dev ismi Ajda Pekkan, sonunda pes etti... 72 yaşındaki Süperstar, yedi yıldır kendisinden 22 yaş küçük işadamı Bülent Çavuşoğlu ile dolu dizgin bir aşk yaşıyordu. Ünlü işadamının Tuğçe Eyilik'le evli olduğu dönemde başladığı konuşulan beraberlikte ikili, birkaç kere de ayrılık süreci yaşadı. Bugüne kadar sosyetik iş adamıyla ilgili yöneltilen sorular karşısında hep suskun kalan Ajda Pekkan, önceki akşam ise ezber bozdu.

GÖNDERME GİBİ SÖZLER...

Harbiye'deki bir otel çıkışı görüntülenen Süperstar, gazetecilerin "Bülent Çavuşoğlu ile ilişkiniz nasıl gidiyor?" sorusu karşısında sarf ettiği şu sözlerle aşkını ilk kez itiraf etti: "Her şey gayet güzel gidiyor." Ajda Pekkan'ın bu cevabı ise 50 yaşındaki iş adamı sevgilisinin, geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçıyla ilgili sorular karşısında sergilediği sessizliğe adeta bir gönderme gibiydi.

Bu arada Süperstar'ın yıllar sonra gelen aşk itirafının arkasında, son dönemde başka bir erkekle adının anılmasının da etkili olduğu konuşuluyor.