Ajda Pekkan'dan Zeynep bebeğe ziyaret

Ajda Pekkan, terör örgütünün mayınlı saldırısında 9 kişinin öldüğü olayda yaralı olarak kurtulan bebeği hastanede ziyaret etti.

Ajda Pekkan'dan Zeynep bebeğe ziyaret

Hakkari’deki terör örgütünün mayınlı saldırısında 9 kişinin öldüğü olayda yaralı olarak kurtulan ve 1 yaşına bugün giren Zeynep (Kurt) bebeği, ünlü sanatçı Ajda Pekkan Malatya’ya gelerek hastanede ziyaret etti.

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Hakkari’deki olaydan sonra yaralı olarak İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne getirilen 1 yaşındaki Zeynep Kurt adlı bebeği, yoğun bakımdaki odasında ziyaret etti. Ziyaretinde bebek arabası, elbise ve oyuncaklar da getiren Pekkan, Zeynep’in ailesiyle de görüştü.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Pekkan, "Zeynep’i gördüm. En azından sağlıklı gördüm. Yürüyeceğini öğrendiğim için çok mutlu oldum.Kendisi bir şeylerin farkında. İyileşmeye kararlı ve azimli gördüm. Çok duygusal anlar yaşadım. Bugün onun doğum günüydü, aslında doğum gününü kutlayacaktım. Dilerim yürümesini temin ederler. Yürümeye başlasın, bence onun doğum günü o zaman olacak. İnşallah hep beraber burada bunu da kutlarız" dedi.

Terör ile ilgili olarak da mesaj veren Ajda Pekkan, "Bu, toplumun yarası. Bu yara hepimizce malum. Mağdur olan insanların mümkün oldukça yanında olmalıyız. Birbirimize destek vermeliyiz. Bu yaralar bitsin, terör ve şiddet artık bitsin diyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bir sürü güzel insan görüyorsunuz neler oluyor. Olmasın artık" diye konuştu.

Burhan Karaduman