AK Partili Mehmet Metiner: 'Twitter'ı asla açmayız'

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, CNN Türk’te katıldığı programda Twitter yasağıyla ilgili konuştu. Metiner "Türkiye mahkemelerin almış olduğu kararlara uymazsa, asla Twitter’ı açmayız" dedi.

AK Partili Mehmet Metiner: 'Twitter'ı asla açmayız'
İşte AK Partili Mehmet Metiner’in açıklamalarından satır başları:

“BAŞBAKAN İLK TURDA ÇANKAYA’YA ÇIKACAK”

Göreceksiniz Başbakanımız inşallah ilk turda bariz bir farkla Çankaya’ya çıkacak. Devlet başkanı olacak. Herkes Tayyip Erdoğan’ın gücünü de görecek.

CHP’nin MHP’nin oylarına şaibe düşmüştür. AK Parti’nin oylarında paralel yapının oyları yoktur. Dolayısıyla şaibeden bahsedecek olursak CHP ve MHP’nin oyunda şaibe vardır. Biz CHP’nin değişmesine büyük mutluluk duyarız. Ancak CHP bir türlü halk partisine dönüşemedi .

“TWITTER’I ASLA AÇMAYIZ”

Yolsuzluk susturuculu bir suikast girişimi. Adıma açılan çakma hesaplar var. Twitter’ı yasaklarız. Twitter Türkiye mahkemelerin almış olduğu kararlara uymazsa, asla Twitter’ı açmayız. İnterneti en fazla yaygınlaştıran hükümetiz. Biz okullarda tablet bilgisayarlar dağıtıyoruz.  Diyelim ki sizin adınıza açılmış sahte hesaptan, haysiyetiniz zedeleniyor karar aldırıyorsunuz. Twitter bu mahkeme kararına uymazsa…

BUGÜN