Mustafa Reşit Akçay'dan Gekas gerçeği!

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Akçay'dan Gekas gerçeği!
Milliyet'te yer alan habere göre Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 1-1 biten maçın ardından "Trabzonspor'la oynuyorsanız yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz" dedi.

Eski takımına rakip olan Mustafa Reşit Akçay, "Savunmamızı önde kurduk. Oyunu forse etmek istiyorduk. Waris ve Yusuf'un hücum yollarını kapatmayı hedefledik. Bunları da başardık. Ama gol pozisyonunu rakibe biz hazırladık. Karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık" dedi.

Gekas gerçeği

Ligde 8 maçta 9 gole ulaşarak gol krallığı yarışındaki yerini sağlamlaştıran Gekas'a haftanın 1 günü fazladan izin verdiklerini söyleyen Akçay, "Her hafta Gekas'a fazladan 1 gün izin veriyoruz. O gün istediğini yapabilir. İster idmana gel, ister gelme tatil yap, bu serbestlik senindir dedik. Takımda Gekas'tan savunmaya ve güvenliğe yönelik isteklerimiz oldukça az. Oyun planımızı tamamen onun özelliklerine göre kuruyoruz. Onun sihrini de vereyim. Rakipten uzaklaşarak oynuyor. Yumuşak ve etkili bir vuruş tekniği var. Bilal'le saha içinde çok iyi ikili ilişki sağlıyorlar. Güray'la da oyunda iyi anlaşıyorlar. O bizi taşıyor, biz de onu" açıklamasını yaptı.
Konular Spor Haberleri