Akhisarspor dört koldan!

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarıda düşme korkusu yaşamak istemeyen Akigo, stoper, ön libero, kanat ve ileri uca yapacağı takviyeler için listesini oluşturdu.

Akhisarspor dört koldan!
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 17 puanla düşme potasının hemen üzerinde kapatan Akhisarspor, düzlüğe çıkmak için kolları sıvadı. Teknik direktör Cihat Arslan'ın takımın başına gelmesinin ardından çıkışa geçen Akigo, kadrosunu ikinci yarıda savunma, ön libero, kanat ve ileri uca yapacağı takviyelerle güçlendirecek. Ege ekibi F.Bahçe'den Fernandao'nun yanı sıra Polonya ekibi Slask Wroclaw'ın Slovak golcüsü Robert Pich'e talip oldu.

LİSTE KABARIK

Yeşil-siyahlılar, savunmaya yapacağı takviye için ise Legia Varşova forması giyen Polonyalı stoper Michal Pazdan'ı istiyor. Listesinde olan futbolcularla tek tek bağlantıya geçen Akigo yönetimi, Göztepe'nin de listesinde olan Ankaragücü'nden kanat oyuncusu Thievy Bifouma ve Beşiktaş'tan Orkan Çınar'ın yanı sıra Kayserispor'un ön liberosu Rajko Rotman'ı listenin başına ekledi.

BOKİLA KALIYOR

Dış transferde atağa kalkan Akhisarspor'da sezon başında satış listesine konulmasına rağmen elde kalan ve lisansı son anda çıkarılan Bokila da takımda kalıyor. İlk yarının son haftalarında oynamaya başlayıp attığı gollerle Akigo'ya hayat veren orta saha oyuncusu için teknik direktör Cihat Arslan olumlu yanıt verdi.

İlk yarıda gösterdiği performansla kendisini yeniden ispatlayan Bokila, Antalya'da 2 Ocak'ta başlayacak kampta kafilede yerini alacak.
Konular Spor Haberleri