Akhisarspor gaza bastı!

Kayserispor’dan ayrılan Rotman’ı alarak orta sahayı biraz daha güçlendiren Akhisarspor, hücum hattına da önemli bir takviye daha yaptı ve Levski Sofya’nın golcüsü Kostov’un işini bitirdi.

Akhisarspor gaza bastı!
Yeni Asır Gazetesi'nden Ümit Yöney'in haberine göre Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmaya çalışan Akhisarspor, aradığı golcüyü Bulgaristan'da buldu.
Kayserispor'dan ayrılan Slovenyalı Rajko Rotman'ı alarak ara transferdeki sessizliklerini bozan Akigolar, Levski Sofia takımında forma giyen ve bu sezon Bulgaristan 1. Ligi'nde 20 maçta 15 gole imza atan Stanislav Kostov'un işini bitirdi. 27 yaşındaki golcünün kulübüyle bonservis konusunda anlaşma sağlandı.

KOMŞU'DA FORMA GİYDİ

Oyuncunun menajeriyle el sıkışan Akhisar yönetimi, kadrosuna önemli bir takviye daha gerçekleştirdi. 1991 Bulgaristan Blagoevgrad doğumlu Stanislav Kostov, OFK Pirin, CSKA Sofya, Botev Plovdiv, PFC Beroe Stara Zagora, son olarak Levski Sofia formalarını başarıyla giydi. Bu sezon Bulgaristan Kupası'nda 1, Avrupa Ligi'nde 2, Bulgaristan Ligi'nde 20 maçta görev yapan 27 yaşındaki forvet oyuncusu, Levski Sofya formasıyla Bulgaristan 1. Ligi'nde ligde attığı 15 gol ve 1 asistle dikkat çekti. Stanislav Kostov'un, bugün Antalya kampına gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

ROTMAN BUGÜN İMZALIYOR

Akhisarspor'un ilk transferi Rajko Rotman'la 2.5 yıllığına anlaşma sağlandı.

Ülkemizde daha önce Medipol Başakşehir ve Göztepe formalarını da giyen 29 yaşındaki Sloven oyuncuyla geçtiğimiz günlerde de ilgilenip kulübüyle sözleşmesi sürdüğü için transferi rafa kaldıran yeşil-siyahlılar, Kayserispor'dan resmi olarak ayrılır ayrılmaz Rotman'ı kaptı.

Rotman, bu sezon ilk yarıda Süper Lig'de 11 maçta görev yaptı. Rotman, ülkemizde ilk olarak Başakşehir'de oynadı.

Rudar Velenje takımından gelen Rotman, turuncu-beyazlı formayı 2.5 sezonda 62 kez giydi. Tecrübeli oyuncu, Slovenya Milli Takımı'nda da 15 kez görev yaptı.
Konular Spor Haberleri