Akigo zengin oldu!

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 7. sırada bitirmeyi garantileyen Akhisar Belediyespor, yayın gelirlerinde de en çok kazanan 7'nci kulüp olmayı başardı.

Akigo zengin oldu!
Yeni Asır'dan Kenan Molla'nın haberine göre takımlara 18 milyon lira katılım payı ödenen devler arenasında her galibiyete 1.3 milyon, beraberliğe ise 650 bin lira verilirken Akhisar Belediyespor, geride kalan 33 haftada kasasına 14 galibiyete karşılık 18.2 milyon, 6 beraberlik için de 3.9 milyon lira olmak üzere toplam 22.1 milyon lira performans primi koydu.

1.3 MİLYON LİRA KAZANACAK

Şampiyona 17 milyon lira ekstra ödülün verildiği Süper Lig'de 6. basamağa kadar başarı primi dağıtılırken sezonu 7. sırada bitirmesi kesinleşen Akhisar 1.6 milyon liralık 6.'lık ödülünü kıl payı kaçırmış oldu. Ligin son haftasında yarın Kardemir Karabükspor'u konuk etmeye hazırlanan Akhisar Belediyespor, taraftarıyla vedalaşacağı randevudan 3 puanla ayrılıp, 1.3 milyon lira daha ödül kazanmayı hedefliyor.

Maraton 11 lira

Akhisar Belediyespor, yarın saat 17.00'de Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya geleceği Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam ederken, yeşil-siyahlı yönetim bilet fiyatlarını açıkladı. Biletler; misafir takım ve kale arkası 10, Akigo Maraton 11, kapalı tribün 15 ve VIP tribün ise 20 liradan satılıyor.

Yönetim çok mutlu

Akhisar Belediyespor, Süper Lig'in son haftasında sahasında karşılaşacağı Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek, ligi galibiyetle kapatmayı hedefliyor. Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, 5 sezonluk kariyerlerinde Süper Lig'i ilk kez 7. sırada bitirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve gelecek hafta içerisinde teknik heyetin vereceği kesin rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Rekora göz dikti

igde 6'sı üst üste olmak üzere son 8 maçta 7 galibiyet alarak sezonu 7. sırada bitirmeyi garantileyen Akhisar kendi rekoruna göz dikti. Konyaspor'u 3-0 mağlup ederek 48 puana ulaşan ve geçen sezon sonunda 46 puanla elde ettiği en iyi performansını geride bırakan ekip, Karabükspor'u da yenerek 51 puanla kendi rekorunu kırmayı hedefliyor.
Konular Spor Haberleri