Akıl almaz bebek satışı!..

2.5 aylık erkek bebeği yabancı uyruklu bir aileye satmak için Ankara'dan Marmaris'e götüren bir genç, otobüste yolcu ve muavinin dikkati sayesinde polis tarafından yakalandı.

Akıl almaz bebek satışı!..
Yeni Asır'dan Adem Ülker'in haberine göre yolcu otobüsü dün saat 23.59'da Ankara'dan Marmaris'e hareket etti. 26 yaşında, ismi açıklanmayan bir erkek yolcunun kucağındaki bebeğin sürekli ağlaması üzerine diğer yolcular annesini sordu. Zanlı, bebeğin annesinin önce Marmaris'te yaşadığını, daha sonra da öldüğünü söyledi. Zanlının tedirgin davranışlarından şüphelenen muavin, otobüs şoförüne durumu bildirdi. Şoför, polis kontrol noktasında durdu ve görevlilerden kimlik araştırması yapılmasını istedi. Yapılan araştırmada çocuğun başka bir ailenin olduğu ortaya çıktı. Zanlının ilk ifadesinde, "Aile çocuğu istemiyor. Marmaris'te yaşayan yabancı uyruklu bir çiftle anlaşmışlar. Beni de teslim etmem için gönderdiler" dedi.

AİLESİ İSTEMİŞ!

Tatil için Marmaris'e gelen yolculardan Sevgi Adasu Kahraman ise, yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı. Kahraman, "Elinde 2.5 aylık bebekle oturuyordu, bebeğe Mamiş diyordu. Bebek ağlarken konuşma esnasında yolcular annesi yok mu diye sorunca 'Annesi yok öldü. Ben bakıyorum mecbur' şeklinde cevap vererek tepki gösterdi" şeklinde paylaşım yaptı. Gözaltına alınan gencin verdiği bilgiler üzerine polis, Ankara'da yaşadığı öğrenilen bebeğin ailesiyle, Marmaris'teki alıcı çifti bulmak için çalışma başlattı.