Aksaray'da iki vahşet!

Aksaray'da ikinci cinsel organ ve boğaz kesme vahşeti...

Aksaray'da iki vahşet!
Hürriyet'te yer alan habere göre Aksaray'da 26 yaşındaki evli Kadir Çekiç, önceki gn yol kenarında cinsel organı ve boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Dün de çöplük alanda 21 yaşındaki İmdat Tayfur Doğan, aynı şekilde ölü olarak bulundu. Doğan'ın sol bacağına ise kalemle 'Namus için' yazısı olması dikkat çekti.

Laleli Mahallesi'nde Mehmetçik İlkokulu Yolu'nda, çevredekiler kanlar içinde yolun kenarında bir kişinin yattığını gördü. Ardından polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, yerde yatan kişinin bir süt fabrikasında çalışan evli Kadir Çekiç'in olduğunu ve boğazından kesilerek öldürüldüğünü belirledi. Çekiç'in cesedi otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi Morgu'na 
kaldırıldı. Yapılan otopsisinde ise cinsel organının kesildiği ortaya çıktı.

DÜN DE İKİNCİ VAHŞET

Aksaray'da dün de aynı şekilde ikinci bir vahşet yaşandı. Tuzlusu Bölgesi'ndeki çöplük alana moloz döken bir kamyon şoförü bir köpeğin, bir insan bedenini parçaladığını fark edip, polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis, köpeği güçlükle cesedin başından uzaklaştırdı. Ardından yapılan incelemede cesedin cinsel organı ve boğazından kesilmiş olduğu ve isminin de İmdat Tayfur Doğan olduğu belirlendi. Doğan'ın sol bacağında ise kalemle 'Namus için' yazısı bulunması dikkat çekti.

Polis, önceki gün ölü olarak bulunan Çekiç ile aynı şekilde öldürülmüş olarak dün bulunan Doğan'ın, cinsel organlarının cesedin yanında olmaması ve öldürülüş şekillerinin aynı olması üzerine iki cinayetinde seri ve birbiriyle bağlantısı olduğu üzerinde duruyor.

İki cesedin de şehrin birbirine uzak iki farklı noktalarında bulunması dikkat çekti. Polis, iki kişiyi öldüren kişi veya kişilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.