Aldatılan kocadan 'Okulu bombalarım' tehdidi!..

Aydın'da bir okulda İngilizce öğretmeni ile okul müdürü arasındaki yasak aşk, kadının eşi tarafından telefon mesajlarıyla ortaya çıkarıldı.

Aldatılan kocadan 'Okulu bombalarım' tehdidi!..
Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre İngilizce öğretmeni N.A'nın (35) öğretmen kocası Ö.A. (32), eşinin cep telefonundaki mesajları görünce öfkesini okulu basarak gösterdi. Eşinin sevgilisi müdür M.V, okula gelen Ö.A'nın kendisini ölümle tehdit ettiğini, okulu da bombalayacağını söylediğini iddia ederek şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan Ö.A. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Efeler ilçesindeki bir okulda kısa bir süre önce okul müdürü M.V. ile aynı okulda bir çocuk annesi olan İngilizce öğretmeni N.A arasında yasak aşk başladı. Okul dışında birbirlerine cep telefonlarından aşk mesajları atan iki evli öğretmenin ilişkisi, N.A'nın kocasının mesajları görmesiyle ortaya çıktı. Çılgına dönen N.A, kendi telefonuyla aradığı numaranın eşinin görev yaptığı okulun müdürü M.V. olduğunu öğrendi.

Öfkeli koca, okula giderek eşiyle yasak aşk yaşayan okul müdürü M.V'yi tehdit etti. Okul müdürü M.V'den eşini rahatsız etmemesini isteyen Ö.A, "Eşimi bir daha rahatsız etme. Bu okulu bombalarım. Yanımda silah var. Seni öldürürüm" diyerek tehditler savurduktan sonra okuldan ayrıldı.

Ertesi sabah M.V'nin telefonuna mesaj atan Ö.A, kendisini şehir merkezi dışındaki bir yere davet etti. M.V, öfkeli koca Ö.A'yı arayarak teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine Ö.A. eşini öldürdüğünü, M.V'yi de öldüreceğini ve ardından intihar edeceğini söyledi. Okul müdürü M.V. soluğu karakolda alarak Ö.A'dan şikayetçi oldu.

N.A ile Ö.A karakolda ifade verdi. M.V. ile N.A aralarında ilişki olduğunu kabul etti.

Aldatılan koca Ö.A'nın ise eşine boşanma davası açacağı öğrenildi.