Aleyna Tilki: "O çocuk benim"

“Sen Olsan Bari” şarkısıyla müzik severlerin ilgisini çeken Aleyna Tilki, Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldu. Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli haberleri çıkan şarkıcı yine şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Aleyna Tilki: "O çocuk benim"
Posta'da yer alan habere göre yeni şarkısıyla dünya listelerine girmesi üzerine Aleyna Tilki, “Türk pop müziği yeni bi sound ile tanıştırdık. Bu dünyada yapılıyor bizde yaptık. İlk başta yapımcım Samsun Demir’i zor ikna ettim ama sonunda anladı beni. Klibime kadar her şeyi düşündüm. Her bölümünde içinde oldum” dedi.

Yasemin Şefik’in “Sosyal medyayı iyi kullanıyorsun. Orada yazdıklarını ertesi gün gazetede görüyoruz. Planlıyor musun bunu?” sorusu üzerine Aleyna Tilki kendini kastederek; “Hiçbirini planlamıyorum. Bakın memleket olarak çocuk büyütüyorsunuz. Türkiye çocuk büyütüyor. Ve o çocuk benim. Bir çok güzel şey yapacağım” dedi.

BÜŞRA PEKİN “SEN OLSAN BARİ”NİN BAŞROLÜNDE!

“Sen Olsan Bari” şarkısını alma hikayesinde Büşra Pekin’in büyük rolü olduğunu dile getiren Aleyna Tilki; “Ersay’dan şarkı çıkacağını biliyordum. Kapısına gittim. Tamam dedi ama aylarca sesi çıkmadı. Aradım ama hala şarkı yok. Bir gün Büşra şarkıları dinlerken bu Aleyna’ya olur diyor. İşte böyle şarkı bana geliyor...”

Aleyna Tilki: "O çocuk benim"