Aleyna Tilki'ye ünlü isimden sürpriz destek!

16 yaşında sahne aldığı için sürekli eleştirilen, geçtiğimiz günlerde anne ve babası ifadeye çağrılan Aleyna Tilki'ye sürpriz bir destek geldi.

Aleyna Tilki'ye ünlü isimden sürpriz destek!
Sözcü'de yer alan habere göre Sinan Özen, Youtube'den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be'de kendine dair ilginç açıklamalar yaptı. Sosyal medya kullanıcılarının sorularını da yanıtlayan Özen, 52 yaşında olduğunu ancak müziği bırakmayı kesinlikle düşünmediğini söyledi.

“ŞARKILARIM DİKKAT ÇEKİCİ”

7 yıl aradan sonra albüm yaptığını ve bu dönemde bunun çılgınlık olduğunu söyleyen Sinan Özen “7 yıl aradan sonra albüm yaptım. Albüm çıkartmak çılgınlık ve macera aramak. Ayrıca benim şarkılarımın adı hep dikkat çekici. Albüm yaptığınız zaman dikkat çekmelisiniz. Baktığınız zaman Türkiye'de ne şarkılar var. Benimkiler biraz daha masum” dedi.

“BÜYÜKLERİM EMEKLİ OLMADI”

16 yaşından bu yana sahnelerde olduğunu söyleyen ve gerçek yaşını söyleyince insanların çok şaşırdığını belirten Sinan Özen, “Ben yaşımı hiç takmıyorum. 52 yaşındayım ve 16 yaşından bu yana sahnedeyim. Spor yapıyorum, kendime iyi bakıyorum. Emekli olmak gibi bir düşüncem yok. Önümde benden yaş olarak çok büyükler var. Onlar beni kamçılıyor devam etmek için. Belli bir dönemden sonra albüm yerine biraz daha sahnelere ağırlık vereceğim” dedi.

“FAL BAKTIRMAYI SEVİYORDUM”

Fal merakının olduğunu ama artık eskisi gibi fal baktırmadığını söyleyen Sinan  Özen “Fal merakım vardı. Sürekli fal baktırıyordum ama artık bıraktım. Herkese aynı şeyleri söylüyorlar. Bakmayı bilmiyorum ama arkadaşlar arasında bazen bakıyorum. Bir arkadaşıma baktım bir hafta sonra ‘Söylediğin her şey çıktı’ dedi” diye konuştu.

“ALEYNA’YI İSTEMEYEN DİNLEMEZ”

Genç şarkıcıların sahneye çıkmasının çok sulandırıldığını ve bunun kimsenin haddine olmadığını söyleyen Sinan Özen, “Bende 16 yaşında başladım ama sürekli sahnede olmadım ve bir zorluk yaşamadım. Dünyada da erken yaşta sahneye çıkanlar var. Aleyna Tilki de başarılı olabiliyorsa devam etmeli. Biz işi sulandırdık biraz. Güzel tarafından bakmıyoruz hiç. Kimsenin haddine değil yargılamak. Hoşunuza gitmiyorsa dinlemeyin” dedi.

“BENİMLE DALGA GEÇTİLER”

Geçmiş yıllarda kliplerde giydiği renkli ve dar pantolonlardan dolayı kendisiyle dalga geçildiğini söyleyen Sinan Özen “Zamanında ben kırmızı ve dar pantolonlar giydim diye benimle dalga geçtiler. Ama daha sonra herkes renkli ve dar pantolonları giymeye başladı. İleri görüşlüymüşüm demek ki. İnsanları yadırgamamak gerekiyormuş” dedi.

Aleyna Tilki'ye ünlü isimden sürpriz destek!