ALİ KIRCA YAYIN YASAĞI İLAN ETTİ!

Show TV Ana Haber Bülteni bu akşam medyayı günlerdir nöbette tutan 'karargah araması' için yayın yasağı ilan etti! İşte detaylar

ALİ KIRCA YAYIN YASAĞI İLAN ETTİ!

GAZETECİLER.COM

Show TV Ana Haber Bülteni bu akşam ekranlara yansıyan ilginç bir karışıklığa sahne oldu. Ali Kırca bültenin henüz başlarındayken çok önemli bir son dakika gelişmesi için rutin yayına ara verdi. Kırca’nın okurken kendisinin de çok şaşırdığı haber bizi de ekrana kilitledi.

FLAŞ FLAŞ! KARAGAH ARAMASI İÇİN YAYIN YASAĞI GELDİ!

Ali Kırca son günlerin flaş gelişmesi olan ’Karargah araması’ için yargının yayın yasağı ilan ettiğini, ayrıntıların da birazdan geleceğini söyledi. Haberi bir aç kez daha vurgulu şekilde ve ’Flaş Flaş’ tadında tekrarladı. Oysa aynı dakikalarda ajanslar, internet siteleri ve TV kanalları aynı haberi çok daha farklı bir şekilde vermişti. Genelkurmay’ın yayın yasağı talebi olmuş mahkeme ise talebi red etmişti. Ancak Show TV, haberi ’mahkemenin yayın yasağı talebini kabül ettiği’ şeklinde vermişti.

FLAŞ FLAŞ! YAYIN YASAĞI FALAN YOK! BİZ UYDURDUK! 

Tam ’Acaba Show TV haber mi atlattı?’ diye düşünürken Ali Kırca haberin ayrıntınlarının geldiğini söyledi. Kırca da ayrıntıları okurken kazanın farkına vardı ama iş işten geçmiş oldu. Mahkeme yayın yasağı talebini red etmişti. Ali Kırca haberi bu sefer düzelterek verdi ve hızla gündeme döndü. Ama keyfinin kaçtığını gizleyemedi. Haliyle Show TV, toplam tek bir cümleden oluşan bir haberi yanlış verme becerisini göstermiş oldu.