Ali Kırca'nın eski gelininden tehdit suçlaması!..

Ali Kırca'nın eski gelini Serap Heitzer, eski kayınbiraderi Candaş Kırca hakkında, evini basıp kendisini tehdit ettiği iddiasıyla savcılığa başvurdu.

Ali Kırca'nın eski gelininden tehdit suçlaması!..

Geçtiğimiz yıl eşi Ozan Kırca'dan boşanan Serap Yasemin Heitzer eski kayınpederi Ali Kırca'dan sonra kayınbiraderi Candaş Kırca'dan da şikâyetçi oldu. Heitzer dilekçesinde Candaş Kırca'nın evine kadar gelip kendisine hakaret ve tehditler savurduğunu öne sürdü. Ali Kırca'nın küçük oğlu Ozan Kırca'yla 2 yıl önce boşanan Serap Yasemin Heitzer, geçtiğimiz günlerde eski kayınpederi Ali Kırca'nın annesiyle oturduğu evin suyu ve doğalgazını kestirdiği gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Serap Yasemin Heitzer, bu kez de evine kadar gelip kendisini tehdit ettiğini iddia ettiği Ali Kırca'nın diğer oğlu Candaş Kırca'dan şikâyetçi oldu. Heitzer, savcılığa verdiği şikâyet dilekçesinde, "11 Şubat 2014 günü saat 01.00 sularında oturduğum dairenin zili çalmaya başladı. Israrla çalan zil beni endişelendirdi ve cama yöneldim. Aşağıda Candaş Kırca vardı. Bana 'İn aşağıya' diye bağırarak sinkaflı küfürler sarf etti. Ben de bunun üzerine hemen 155 polis imdat hattını arayarak yardım istedim. Polisi aradığım sırada apartmanın içine girmiş ve yukarı çıkmıştı. Kapıyı tekme ve yumruklar atarak açmaya çalıştı. Biraz zaman geçtikten sonra polis ekipleri geldi. Camdan aşağıya baktığımda Candaş Kırca gelen polislere; 'Ben Ali Kırca'nın oğluyum. bu kadın bizim evde oturuyor kaçak elektrik kullanıyor, zaten onunla mahkemeliğiz' diyerek polisleri korkutmaya çalıştı. Ben camdan 'yukarıya polis gelmesini istiyorum' diye seslensem de yukarı gelen olmadı. Şikâyetçi olduğumu, şahısı bırakmamalarını söyledim. Polisler ise bana 'O zaman karakola gidip şikayetçi olun' diyerek olay yerinden ayrıldılar. Candaş'ın arabasında bir kişi daha vardı, eski esim Ozan Kırca'ya benzettim" dedi.

POLİSLERDEN DE ŞİKÂYETÇİ

155 i arayarak yardım istediğim ve olay yerine gelerek hiçbir işlem yapamayarak olay yerinden ayrılan polislerden şikâyetçi olduğunu belirten Serap Yasemin Heitzer, "Şüphelilerin cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Savcılık, Candaş Kırca ve işlem yapmadığı iddia edilen polis memurları hakkında soruşturma başlattı. 

DİLEK YAMAN / SABAH İNTERNET SİTESİ