Ali Sunal bebeğin ismini ağzından kaçırdı!

Başrolünü Ali Sunal ve Onur Atilla'nın paylaştığı 'Hareket Sekiz' filmi, oyuncu kadrosuyla ilk okuma provasını önceki gün İstanbul Boğazı'nda bir teknede gerçekleştirdi.

Ali Sunal bebeğin ismini ağzından kaçırdı!
Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre Haziran ayında İstanbul ve Bakü’de çekimlerini tamamlayıp 4 Ekim’de sinemalarda olacak filmin oyuncuları, okuma provasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haziran ayında İstanbul ve Bakü’de çekimlerini tamamlayıp 4 Ekim’de sinemalarda olacak filmin oyuncuları, okuma provasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ali Sunal, "Güzel, kahkahalar eşliğinde aksiyon filmi bizi bekliyor. Filmin üç haftası burada, bir haftası Bakü’de çekilecek. O konuda da çok heyecanlıyız, çok sevdiğim merak ettiğim bir şehir. Bir yandan da sevenlerimizle kavuşmaya gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Filmde 'Bünyamin' karakterini canlandırıyorum. İşinde de evliliğinde de başarısız bir arkadaş. Bir grup değişik, çok da becerikli olmayan polisin dünyayı kurtarma çabalarını izleyeceğiz."

"DUA EDİYORUM"

Yaklaşık üç ay sonra bebeğini kucağına almayı bekleyen Ali Sunal, "Her şey yolunda, inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder Allah. Sağlıklı olması için dua ediyorum sürekli" şeklinde konuştu.

"Doğumda yer alacağım tabii ki, inşallah büyüyünce bizleri izleyip keyif alacağı bir film olur 'Hareket Sekiz'. Çünkü nerdeyse beraber doğacaklar İnşallah birbirlerine şans getirirler."

'BEBEK İSMİ' ESPRİSİ

Başarılı oyuncu, bebeğinin ismi için espirili bir dille, "İsmini Hareket Sekiz koymayı düşünüyoruz" dedi.