Ali Uğur Akbaş'tan eski eşine çok ağır suçlamalar

Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'tan eski eşi Gülbin Vardar'a ağır suçlamalar.

Ali Uğur Akbaş'tan eski eşine çok ağır suçlamalar
Hürriyet'tin haberine göre iş adamı Ali Uğur Akbaş'ın eşi Yeliz Yeşilmen'i aldattığı iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Yeliz Yeşimen 'Fotoğraflar montaj, bu durum her ünlünün başına geliyor, şüphelendiğimiz kişiler var' açıklamasını yaptı.

Yeliz Yeşilmen 'şüphelendiğimiz kişiler var' sözleriyle Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar'ı hedef aldığı iddia edildi.

Hakkındaki suçlamalar hakkında ilk kez konuşan Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar 'O kadın benim yuvamı yıktı, benim yaşadığım acıları yaşamadan ölmeyecek' açıklamalarıyla Yeliz Yeşilmen'i hedef aldı.

YUVA YIKAN KADIN YELİZ DEĞİL GÜLBİN’DİR

Eski eşi Vardar'ın suçlamaları karşısında sessizliğini bozan Uğur Akbaş, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Yuva yıkan kadının Yeliz Yeşilmen olmadığını söyleyen iş adamı eski eşi Gülbin Vardar'ı şu sözlerle suçladı:

"Ben evliyken Gülbin benimle birlikte oldu. Ben evliyken Gülbin ile beraber oldum. Hamile kaldı ve ilk eşimden öyle ayrıldım. Ben Gülbin'den ayrıldıktan 1.5 yıl sonra Yeliz ile tanıştım, Yeliz'i evli adamla beraber olan kadın olarak yansıtmaya çalışıyor şimdi."