Alişan: "Aptal aptal yorumlar yapmayın"

Oyuncu Buse Varol, dün sabah doğum yaptı. Eşi Alişan, oğulları Burak'la ilk fotoğrafına yapılan olumsuz yorumlar karşısında, 'Bu kadar da olmaz. Aptal aptal yorumlar yapmayın' diye veryansın etti.

Alişan: "Aptal aptal yorumlar yapmayın"
Güneş Gazetesi'nin haberine göre şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol, oğulları Burak’ı dün sabah saat 10.19'da kucağına aldı. Aylardır tüm Türkiye’nin Alişan’la birlikte sabırsızlıkla beklediği Burak bebek, Anadolu yakasında özel bir hastanede 4 kilo 265 gram olarak dünyaya geldi. Hastaneye giriş anlarından itibaren sosyal medyadan takipçileriyle mutluluğunu paylaşan Alişan gelen olumsuz yorumlar karşısında öfkelendi. Daha önce de bir çok kez takipçilerini uyaran ünlü türkücü yine sert konuştu.

'BİR MELEK DÜNYAYA GELDİ'

Oğlu Burak'a kavuşmanın heyecanını yaşayan Alişan, sosyal medyada "Saçma sapan yorumlar yapılıyor. Allah analı babalı büyütsün ya da hayırlı olsun demek bu kadar zor değil herhalde. Az önce baktım yine aptal aptal yorumlar var. Bir melek dünyaya gelmiş. Adam iyi olur kötü olur, seversin sevmezsin, ama hayırlı olsun demelisin. Bu kadarı da ayıp ya” yazarak isyan etti.

'YENİDEN DOĞUYORUZ'

Buse Varol, doğumhaneye girerken eşi Alişan için sosyal medya hesabından uzun bir teşekkür mesajı yayınladı. Güzel oyuncu, “Allah seni karşıma çıkararak hayattaki en büyük hediyeyi vermiş bana. Bugün yeniden doğuyoruz sevgilim, aşkımızın içinden yeni bir aşk doğuyor. Artık gerçek bir aile olmanın keyfini çıkaracağız. Son sözüm iyi ki sen” dedi.

HASTANEYE KOŞTULAR

Alişan ve eşi Buse Varol’u en mutlu günlerinde yakın dostları Ece Erken ve Çağla Şıkel de yalnız bırakmadı. Doğum haberini alır almaz hastaneye koşan ikiliden Erken, oğlu Eymen’le birlikte Burak bebeğin fotoğrafını paylaştı.