Alişan - Buse çifti lüks villaya taşındı

Son reklam filminden 2 milyon lira kazanan Alişan-Buse Varol çifti, doğacak oğulları 'rahat etsin' diye Beykoz'da lüks bir villa alıp oraya taşındı.

Alişan - Buse çifti lüks villaya taşındı
Güneş Gazetesi'nden Tolga Aslan'ın haberine göre ünlü türkücü Alişan, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Buse Varol'la Ulus'ta lüks bir daireye taşınmıştı. Evlendikten kısa süre sonra baba olacağını öğrenen Alişan, neredeyse o günden itibaren alışveriş yapmaya başladı. Her gün eşiyle birlikte alışveriş merkezlerinde gezip 'Burak' adını verecekleri oğulları için alışveriş yapan çift, son olarak da oturdukları evi değiştirdi. Geçtiğimiz haftalarda çiftin reklamdan 2 milyon TL kazandığı, bu parayla İstanbul-Başakşehir'den 2 daire alarak yatırım yaptığı haberleri gündeme yansımıştı. Alişan, “Çıkan haberler doğru değil. Reklamdan iyi para kazandık ama ev almadık” açıklamasında bulunmuştu.

Fakat dün sosyal medya sayfasında ev eşyalarını paketlerken fotoğraf paylaşan türkücü, 'Günaydınlar efendim, herkese hayırlı haftalar. Bizde durum bu taşınma telaşı' şeklinde not yazdı. Ünlü çiftin, ellerindeki tüm parayla Beykoz'dan lüks bir villa aldığı ortaya çıktı.

Alişan - Buse çifti lüks villaya taşındı

Ünlü şarkıcı Alişan'ın fotoğrafının altına 'Alişan sakalları kesmemiş, dedeye dönmüşsün. Çocuk doğar doğmaz sana dede diyecek' şeklinde yorumlar yapıldı.