Alişan: "Buse'nin lükste gözü yok"

Türkücü Alişan, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Alişan, düğününde yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

Alişan: "Buse'nin lükste gözü yok"
"BUSE'NİN LÜKSTE GÖZÜ YOK"

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre
Alişan'ın açıklamaları şöyle:

"İlahi adalet hep tecelli ediyor. Buseyle evde arabesk dinlemiyoruz.Ben anne evinden sonra ilk defa biriyle aynı evi paylaşıyorum. Açıkçası korkuyordum. Çünkü bilmiyorsun. Temiz mi, dağınık mı, tertipli mi? Allah’a çok şükür şuana kadar her şey mükemmeldi. Kendimize hiçbir şey almıyoruz her şeyi bebeğe alıyoruz. Buse'nin lükste gözü yok. Biz İtalya’ya gezmeye gittik. Normal şartlar altında ekmek kuyruğu dışında hiçbir kuyrukta beklemem. 1000 Euro’dan aşağı hiçbir şey yok o mağazada. O kuyruğa video çekmek için girdim. Burak Özçivit'in 3 milyon Euro'ya villa aldığı haberi yalandır. Orada 3 milyonluk villa yok."

"DÜĞÜNDE KESENİN İÇİNDEN 1 TL ÇIKTI"

"Buse'ye evlenme teklifi ederken çok heyecanlandım. Buse’nin yönetmeniyle konuştum, yapımcısıyla konuştum, menajeri ile konuştum. O gün hangi sahnelerinin olduğunu öğrendim. Aslında içeriye padişah kostümü ile girecektim. Değişik bir şey olsun istedim. Böyle bir şey yaptık. 900 kişilik düğündü. Biz de gittik düğünlere, böyle bir şey bekliyorduk. Düğünde takılan altınları ellemedik bankada duruyor. Hatta düğünde bir kesenin içinden 1 TL çıktı. Kimin olduğunu bulmak için düğün kasedini defalarca izledim. Bir arkadaşım düğün hediyesi olarak araba hediye etmek istemişti. Buse'ye bir araba kiralamıştık. Araba sıfırdı. Buse de çok sevdi. Bende ona böyle bir jest yapmak istedim. Bize en büyük hediye çocuğumuz. Sinan Akçıl daha düğün başlamadan erken gitti. Bana gelip 'Benim işim var, ben düğüne Cumhurbaşkanımızı görmeye geldim' dedi. Sinan bana bir şey takmadı düğünde. "

"YAVUZ BİNGÖL VE MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN SEVGİLERİ DEPREŞMİŞ"

"Nişantaşı'nda bir yaşlı teyzeye para verirken çekilen pozum olay oldu. O teyze o gün benden üç kere para istemişti.O an o teyze bana bir şey söylediği için ona öyle baktım. Bu fotoğrafa bakınca insanların 'Para verirken rahatsız oldum' gibi anlaması normal ama gazetelerde hep yorum şeklinde haber yazıldığı için sinirlendim. İbrahim Tatlıses bir tane. Onun gibi bir kişilik, bir sanatçı bir daha gelmez bir daha dünyaya gelmez. Yavuz Bingöl ve Mahsun Kırmızıgül'ün yan yana gelmesi beni çok şaşırttı. Baya sevgi dolular. Birbirine olan sevgileri depreşmiş olabilir.  Mahsun, benim hakkımda güzel şeyler yazıp çizmiyor. Mahsun'un yolunu Allah açık etsin. Ben çok koştum hiç bir şekilde sevgi görmedim artık koşmam. Bu tarz durumlarda karşımda bir duvar varmış gibi davranacağım. "