Alişan'dan olay sözler: "Karımın çalışmasını istemem!"

Dört ay önce tanıştığı oyuncu Buse Varol ile 6 Mayıs'ta evlenecek olan Alişan, olay yaratacak ifadeler kullandı. Ünlü türkücü, daha önce de o dönem nişanlı olduğu Eda Erol için "Elbette terliğimi de ayağıma getirecek, beklerim tabii" demişti.

Alişan'dan olay sözler: "Karımın çalışmasını istemem!"

Alişan yine yaptı yapacağını... 41 yaşındaki şarkıcının, Posta Gazetesi'nden Behzat Uygur'a verdiği röportajdan bir bölüm şöyle:

"NİŞANTAŞI'NDAKİ KADINLAR AYNI TORNADAN ÇIKMIŞ GİBİ"

Bakımlı bir adam mısın?


42 yaşındayım, hayatımda üç kere cilt bakımı yaptırdım.

Kaşlarını aldırıyor musun?

Yay gibi aldırmıyorum, doğallığını bozmuyorum. Tek kaş değilim zaten

Estetiğe karşı mısın?

İnsan doğallıktan çıkıyorsa karşıyım. Benim estetiğim yok. Zaten erkekler daha geç yaşlanıyor. Nişantaşı'nda bütün kadınlar kardeş gibi. Sanki hepsi aynı tornadan çıkmış.

İleride eşin 'estetik yaptıracağım' derse karışır mısın?

İsterse yapar. Terliklerimi getirdikten sonra sorun yok (Gülüyor). Ben öyle bir adam değilim abi. Evlendin diye kadının tapuusnu almıyorsun.

Maço bir yanın var mı?

Bingöllüyüm, Doğulu bir ailenin çocuğuyum. Kendimize göre örfümüz, adetimiz var. Filmlerde gösterildiği gibi aşiret değiliz. Kadınları ikinci plana atan bir durum bizde hiç olmadı. Hiçbir büyüğümün karısına, kızına kötü davrandığını, dövdüğünü görmedim. Ama Türk erkeği maçodur. Sonuçta burası Türkiye, benim de kurallarım var.

Ne mesela? Eşin arkadaşlarıyla yemeğe gidebilir mi?

Arkadaşlannın kim olduğuna bağlı. Kız kıza giderler tabii, ama benimle giderse daha iyi. Gitmesi gereken bir şeyse eltette gider ama gideceği ortama ve saatine bağlı. Benim için de aynı şey geçerli.

Peki eşin çalışabilir mi?

Buse şimdi 'Payitaht Abdülhamid'de oynuyor. Haziran'a kadar anlaşması var. Ama benim param ailemi güzel bir şekilde geçindirmeye yetiyorsa, karımın çalışmasını istemem. Ama çalışmak istiyorsa, 'Höt! Çalışma' diyemem. Ona bırakırım ama Buse de istemiyor. Evlendikten sonra inşallah bir an önce çocuk...

Erkek çocuk mu istiyorsun?

Yani inşallah. Bizim ailede 26 yıldır öyle bir sorun var. Erkek olmuyor, sırf kız abi.

"BUSE BENİ TEDAVİ ETTİ"

Evliliğe hazır mısın peki?


Son derece hazırım. Hiç teklemediğim bir zamanda geldi Buse. Beni tedavi etti. Her şey yolunda ama 'Son anda bir şey olur mu?' endişesi hepimizde var. Evi tuttuk, döşüyonız abi. Allah'ın izniyle 6 Mayıs'ta evleneceğiz.

Evi kim döşüyor?

O konuda zevkim biraz kötü. Hepsini Buse'ye bıraktım. Bana soruyor tabii.

Nasıl bir evlilik hayal ediyorsun?

Huzurlu olayım yeter. Bir an önce çocuk sahibi olmak istiyorum. Bir müddet evliliği yaşamak istiyorum. Çünkü ben hayatımda hiçbir kadınla bir evi paylaşmadım. Gece aklıma esince, 'Hazırla bavulu gidiyoruz' özgürlüğünü yaşamak istiyorum. Doğum gününde Buse'yi istemeye gideceğiz.

Nikah günü belli, ev tutulmuş ama daha kız istenmemiş. Vermezlerse?

Verdiler konuştuk. Babası İzmir'de yaşadığı için buraya gelince isteyeceğiz. 

Konular Röportaj