Alkoçlar Grubu'ndan basın açıklaması

Medyada yer alan Alkoçlar Adakule Oteli'ne kira bedelini ödemediğini öne sürerek başlatılan haciz işlemi ve müşterilerinin otelden tahliye edildiği ile ilgili haberlerin asılsız olduğu firma yetkililerince açıklanmıştır.

Alkoçlar Grubu'ndan basın açıklaması
ALKOÇLAR GRUBU BASIN AÇIKLAMASI

Dün ve bugün sosyal medya kanalları ve bazı basın organlarında dolaşıma sokulan haberlerde, Alkoçlar Kuşadası Adakule Oteli'ne haciz işlemi yapıldığı ve müşterilerin mağdur edildiğine yönelik iddialar, maksatlı ve sistematik bir şekilde yayılmıştır.

Konunun aslı, grubumuzun Alkoçlar markasının franchise hakkı vermiş olduğu bir şirkete karşı yönelik hukuksuz bir girişimin, tarafımızdan öğrenildiği anda derhal müdahale edilerek çözümlenmesinden ibarettir. Bu esnada hiçbir misafir mağdur edilmemiş tüm misafirlerimiz tatillerine devam etmektedir. Otelde hiçbir haciz işlemi yapılmamış olup, otelin boşaltıldığı, müşterilerin gönderildiği gibi iddialar tamamen gerçek dışıdır.

70 yılı aşkın süredir otelcilik sektöründe faaliyet gösteren, binlerce gencimiz istihdam sağlayarak, yerli ve yabancı her yıl bir milyonu aşkın turisti ağırlayan, grubumuza yönelik bu tür maksatlı paylaşımlara itibar edilmemesini tüm kamuoyundan saygı ile rica ederiz.

Ender Alkoçlar

Alkoçlar Otelcilik Turizm A.Ş
Yönetim Kurulu Başkanı

Alkoçlar Grubu'ndan basın açıklaması

Alkoçlar Grubu'ndan basın açıklaması - Resim : 2