ALKOLİK DEHŞET!

Alkolik baba, 13 günlük oğlunu Çok ağlıyor diye dövmeye başladı. Yürüme engelli annenin çığlıklarıyla eve gelen komşular talihsiz çocuğu hastaneye kaldırdı Ancak bebek kurtarılamadı

ALKOLİK DEHŞET!

İzmir Karşıyaka'da 13 gün önce baba olan inşaat işçisi Y.Ç. (39), iddiaya göre önceki gece aşırı derecede alkol aldı. Sık sık içip çevresine saldırdığı belirtilen cani adam, bebeği Emrecan'ın sürekli ağlamasına sinirlenerek eşi Arzu Ç. (26) ile tartıştı. Daha sonra aldığı alkolün etkisiyle çıldıran Y.Ç., 13 günlük yavrusunu dövmeye başladı. Yürüme engelli anne Arzu Ç. ise kocasına karşı koyamayınca bağırarak komşularını çağırdı.

2 KALP MASAJI YAPILDI
Annenin çığlıkları üzerine eve koşan mahalleli, talihsiz bebeği kanlar içinde görünce baba Y.Ç.'yi darp etti. Bu sırada Emrecan'ı battaniyeye saran komşu Coşkun Çalım (29), hemen bir taksiyle hastaneye gitti. Fakat vücudunda morluklar bulunan ve doktorların 2 kez kalp masajı yaptığı talihsiz yavru hastanede hayatını kaybetti. Kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri ise linç edilmek istenen baba Y.Ç. ile birlikte anne Arzu Ç.'yi gözaltına aldı.

Koltuğa fırlatmış
6 yaşındayken düşme sonucu belinden sakatlandığını söyleyen Arzu Ç., eşi ile 10 ay önce tanışıp, 2008 Eylül'ünde evlendiklerini ve 24 Şubat'ta da Emrecan'ın doğduğunu anlattı. Kocasının sık sık alkol aldığını belirten Arzu Ç., olayı şöyle anlattı: Yine alkollüyken, 3 günlük Emrecan'a tokat atmıştı. Bebeğin yüzü şişti, hastanede tedavi ettirdik. Birkaç gün önce de karıştığı bir kavgadan dolayı kocama 4 bin TL ceza geldi. Gece de votka içti. Emrecan'ın altını değiştirirken ağladığı için 5- 6 kez vurdu, koltuğa fırlattı. Oğlumun ağzından kan geldi, yüzü morardı.

75'lik anneye de dayak!
Karakolda sorgulanan baba Y.Ç., oğlunu dövdüğünü inkar etti. Yapılan alkol muayenesinde ise 175 promil alkollü olduğu tespit edildi. Bu arada Y.Ç.'nin alt katında oturan 75 yaşındaki annesi Ayşe Ç. de karakola gelerek ifade verdi. “Hayırsız oğlumdan çektiğimi kimseden çekmedim” diyen yaşlı kadın, evladının zaman zaman kendisini de dövdüğünü söyledi.

Evini yakmaktan sabıkalı
Y.Ç.'nin erkek kardeşi Adem Ç. (sağda) ise “Abim, 2 yıl önce de alkol aldığı bir gece 2 katlı evimizi benzin dökerek yakmaya çalıştı. Bence akli dengesi yerinde değil. Gasp, yaralama gibi 18 ayrı suçtan sabıkası var” dedi.

Takvim