Alman Rita kayıplara karıştı!..

Almanya'nın Hannover şehrinde kuaför işleten 2 çocuk annesi Rita Darı Winkler (39), komşu dükkânın sahibi 3 çocuk babası A.K.S. ile 3 Mart’ta İstanbul’da buluştu.

Alman Rita kayıplara karıştı!..
Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre 1 hafta sonra Winkler’in ailesi kızlarından haber alamadığını belirterek Alman ve Türk emniyet birimlerine başvurdu.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’nün tespitlerine göre sevgililer bir hafta Çınarcık’ta kiraladıkları evde kaldı. Çınarcık’tan yalnız ayrılan Winkler, Pendik’te bir otelden oda kiraladı. Aynı akşam personele, “Buralarda içki içilecek bir mekân var mı?” diye sordu ve otelden çıktı. Winkler’den bir daha haber alınamadı.

TÜRK SEVGİLİDEN ÇELİŞKİLİ İFADE

Polisin ifadesine başvurduğu Türk sevgili A.K.S., “Çınarcık’ta kaldığımız son gün Rita dışarı çıktı. Sigara içmeye çıktığını düşündüm ancak geri dönmedi. Bir veda mektubu bırakmıştı. Yer ayırttığını söylediğiniz otele gitmedim. Beyninde tümör vardı. Başına bir şey gelmesinden endişe ediyorum” dedi. Polis, sevgilinin, Winkler’in kaybolduğu gün otel civarında olduğuna yönelik teknik bulgulara ulaştı.