Almeida bombası patlıyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Didier Drogba'dan boşalan forvet hattına takviye arayışları devam ederken, listedeki sürpriz isim Aslan'a en yakın golcü olarak öne çıktı.

Almeida bombası patlıyor!
Eurosport'un haberine göre Burak Yılmaz ve Umut Bulut'tan oluşan santrafor mevkisi için gerektiği zaman Burak'ın arkasında beklemeyi sorun etmeyecek ve süre aldığı her dakika elinden geleni yapacak bir isim düşünen sarı kırmızılı takımda son adayın geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Hugo Almeida oldu.

Lukas Podolski ve Joel Campbell gibi gözde isimlerin yedek kalmayı sorun edebilecek olmaları ihtimali nedeniyle Kral'a takıldığı öğrenilirken, özellikle yabancı sınırı konusunda büyük avantaj sağlayacak olan Mevlüt için de kulübü Saint-Étienne ile anlaşılamamıştı.

Süper Lig'de forma giydiği dört sezonda 37 gol bulan ve bonservisinin elinde olması nedeniyle gerçekleşmesi oldukça kolay görünen bu transfer için Almeida'nın da çok istekli olduğu ve Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'ne geri dönmek istediği belirtiliyor.
Konular Spor Haberleri