Alp Kırşan çıldırdı!..

"Survivor" yarışmasının yapıldığı Dominik adasında zor şartlara meydan okuyan Alp Kırşan, Türkiye’de ise sineklere teslim oldu.

Alp Kırşan çıldırdı!..

Kırşan tatilde kendisini bir türlü rahat bırakmayan sineklerden kurtulamayınca ağzına sinek ilacı sıkarak objektiflere poz verdi. Survivor’da zorlu ada koşullarıyla başa çıkan Kırşan, kendisini rahatsız eden sineklerle baş edemeyeceğini anlayınca ilginç bir yöneteme baş vurdu.

Olayı mizahi boyut getiren genç oyuncu, sineklere karşı işe yaramadığını anlayınca sinek ilacını ağızına sıktı. Bu anı da fotoğraflayıp twitter’da takipçileriyle paylaşan Kırşan, bir müddet sonra ise sinek ilacının etkisini göstermesiyle bu kez bir saksısındaki fesleğini yemeye çalıştı. Kırşan bu yaşadığı ilginç deneyimini ise “Ya sinekler artık süper kahraman ya da bu bir işe yaramıyor. Kendimi keseceğim. Ağzıma sıksam sinekler bana konmaktan vaz geçer mi? Sanırım kusuyorum. Akşam programa cır cır katılacağım. İnanmayanlar var ise sıksın denesin aynı belirtiler olmazsa sıkmadım demektir. Tamam arkadaşlar bu gün hiç trafiğe çıkmamam gerekirdi, hepsi trafik kaosundan oldu. Sinek için fesleğen? Fesleğeni saksıdan taze taze ısırıp yesem gelmez mi acabu bu senik malları?” sözleriyle paylaştı.