Alper Potuk'tan Tuvana Türkay'ı yalanlayan açıklama!

Geçtiğimiz gün Alper Potuk’la aşkının devam ettiğini söyleyen Tuvana Türkay’a şok! Fenerbahçeli futbolcu, dün güzel oyuncuyla ilişkisinin bittiğini açıklayarak sevgilisini yalancı çıkardı.

Alper Potuk'tan Tuvana Türkay'ı yalanlayan açıklama!
Takvim'in haberine göre günlerde ayrıldıkları konuşulan oyuncu Tuvana Türkay ile Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk hakkındaki iddialar doğru çıktı. Nisan ayından beri Potuk'la birlikte olan Türkay, geçtiğimiz gün ayrılık haberlerini "Alper'le ilişkimiz sürüyor. Sadece yoğun tempodan dolayı görüşemiyoruz" diyerek inkar etmişti.

'ORTAK KARAR' DEDİ AMA!

Ancak, Fenerbahçeli yıldız, güzel oyuncuyu yalancı çıkardı. Potuk, dün instagram'da yaptığı şu paylaşımla ayrıldıklarını açıkladı: "Tuvana Türkay Hanım ile yaptığımız değerlendirme sonrası ilişkimizi saygı çerçevesinde noktaladık. Bu konunun gündemi lüzumsuz şekilde meşgul etme endişesinden dolayı bir açıklama yapma gereği hissettim. Ayrılığımız, ortak alınmış bir karardır ve hiçbir magazinsel nedene dayanmamaktadır."

Alper Potuk'tan Tuvana Türkay'ı yalanlayan açıklama!


TELEFONU KARIŞTIRMIŞTI

İkili, bu açıklamanın ardından da instagram'da birbirlerini takipten çıkardı. Tuvana Türkay'ın "Ayrılık yok" demesinden birkaç gün sonra Potuk'tan gelen açıklama ise "Ayrılık kararı Fenerbahçeli yıldıza ait" dedirtti. Bu arada geçtiğimiz hafta Türkay'ın Alper Potuk'un telefonunu gizli gizli karıştırdığı ve bunu gören futbolcunun ilişkiyi noktaladığı iddia edilmişti. İkilinin biten ilişkisi de akıllara "Merak kediyi öldürür" sözünü getirdi.

HAYALLER SUYA DÜŞTÜ!

Alper Potuk'tan Tuvana Türkay'ı yalanlayan açıklama! - Resim : 2


Aşklarını ilan ettikten sonra instagram'da bu kareyi paylaşan ikili, ayrılık açıklamasından günler önce bu paylaşımı silmişti.