Altay atakta

Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı takım 30 yaşındaki sağ kanat İspanyol oyuncu Jeffren’i takibe aldı.

Altay atakta
Yeni Asır Gazetesi'nden Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Spor Toto 1. Lig'de ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da başlayan Altay'da yönetim takviye çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılara, İspanyol sağ kanat Jeffren Isaac Suarez Bermudez önerildiği bildirildi.

Barcelona alt yapısında yetişen 30 yaşındaki hücum oyuncusu şuan İsviçre'nin Grasshoppers kulübünde forma giyiyor. Altay'ın listesinde bulunan tecrübeli futbolcu, sağ kanatın yanı sıra 10 numara pozisyonu ve sol kanatta da görev yapabiliyor.

Jeffren, kariyerinde Grasshoppers, AS Eupen, Valladolid, Sporting Lisbon ve Barcelona kulüplerinde forma giydi, Belçika ve İsviçre liglerinde top koşturdu.

METİN, AFYON'A GİDİYOR

Altay'a önerilen Jeffren'in için son kararı teknik heyet verecek.

Öte yandan dün Antalya'da kamp çalışmalarına başlayan Altay'ın yollarını ayırdığı orta saha oyuncusu Metin Yüksel'in Afyonspor ile anlaştı. Kadroya alınmayan kaleci Egemen Gençalp, orta saha Daf ve İvanov ise henüz başka bir kulüple el sıkıştımadı. Bulgar savunma oyuncusu Ivanov sözleşmesini fesih yapmak için 150 bin Euro talep etmişti.

KUPAYA ABONE

Jeffren'in Barcelona yılları kupalarla dolu. 2008-11 yılları arasında forma giyen kanat oyuncusu, 1 Şampiyonlar Ligi, 3 İspanya Ligi, 1 İspanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

ABDÜLKADİR KİRALANACAK

Altay'ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Abdülkadir Parmak'la temaslar sürüyor.

Trabzonspor'un Antalya kamp kadrosunda yer alan genç oyuncu için son kararı Karadeniz ekibinin teknik patronu Ünal Karaman verecek. Abdülkadir, bu sezon Trabzonspor'da 3 Türkiye Kupası, iki de lig maçında görev yaptı ve 2 kez rakip fileleri kaydetti.
Konular Spor Haberleri