Altay kadrosu hastanelik oldu!

Futbolcular ve teknik heyet, Gaziantep'te yedikleri yemekten zehirlendi.

Altay kadrosu hastanelik oldu!
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'da futbolcular ve teknik heyet, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu. Geçen Cumartesi günü G.Antep'te oynanan Gazişehir maçının ardından futbolcular dönüş yolculuğu öncesi kentteki bir restoranda yemek yedi. Maçı 3-0 kaybeden futbolcular ertesi gün kusma ve ishal rahatsızlığı yaşadı.

SERUM UYGULANDI

Şikayetlerin artması üzerine Paixao, Murat Uslu, Tevfik Altındağ, Hüsamettin Yener ile masör Uğur Baloğlu'na hastanede serum, Pedro, Aganovic, Furkan ile Kappel'e ilaç tedavisi uygulandı. Doktorların yemekte tüketilen salatadan şüphelendiği öğrenildi.

'ACI BİR SÜRPRİZ'

Takımdaki genel rahatsızlık nedeniyle haftanın ilk antrenmanı sadece düz koşu yaptıklarını belirten teknik direktör Özden Töraydın, "Teknik heyet olarak biz de aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Bizimle birlikte aynı restoranda yemek yiyen bir basketbol takımı da zehirlenmiş. Dönüşte yaşadıklarımız bizim için acı bir sürpriz oldu" diye konuştu.

4 FUTBOLCU İLE MASÖRE SERUM

Altay'da Gazişehir maçının dönüşünde bir çok futbolcunun şikayetlerinin artması üzerine hastanenin yolu tutuldu.

Gıda zehirlenmesi nedeniyle Marco Paixao, Mustafa Murat Uslu, Tevfik Altındağ, Hüsamettin Yener ile masör Uğur Baloğlu'na hastanede serum tedavisi uygulandığı açıklandı. Gıda zehirlenmesinden etkilenen oyuncuların sağlıklarına kavuştuğu açıklandı.

BİLETTE BÜYÜK İNDİRİM

Altay yönetimi, siyah beyazlı taraftarları tribüne çekmek için pazar günü saat 16.00'da Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Adana DS maçının bilet fiyatlarında yüzde 50 indirime gitti. Yönetim, kapalı tribün biletini 27.5 liradan 15 liraya indirdi. Kadın ve öğrenci biletleri de 5 liradan satılacak.

Yöneticiler, taraftarları tribüne çağırıp, "Biz, taraftarlarımızla çok daha güçlüyüz. Onlar yanımızda olursa, aşamayacağımız engel yok" mesajını verdi.

ALTAYLI ALİ GÜNEŞOĞLU VEFAT ETTİ

Altay'ın eski futbolcularından Ali Güneşoğlu, uzun süredir devam eden hastalığı nedeniyle 76 yaşında hayatını kaybetti. Bir dönem Denizlispor'da da forma giyen Güneşoğlu'nun cenazesi bugün Hatay Murat Reis Camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Konular Spor Haberleri