Altay kalesi yıkılmaz!

Siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Özden Töraydın, “Devre arası gerekli bölgelere takviyeleri yaptık, kalecilere güvenimiz tam” dedi

Altay kalesi yıkılmaz!
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Spor Toto Birinci Lig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor karşılaşmasının çalışmalarını sürdüren Altay'ın geç teknik direktörü Özden Töraydın, kaleci transferinin şu an için gündemlerinde olmadığını, kadrolarında bulunan file bekçilerine güvenlerinin tam olduğunu belirtti.

Siyah-beyazlı takımda geçen sezon TFF İkinci Lig'de şampiyonluk yaşayan kaleci Egemen Gençalp, bu sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamadığı için devre arasında takımdan ayrılırken, siyah beyazlı ekip bu oyuncunun yerine takviye yapmadı.

ARAYIŞIMIZ YOK

Siyah-beyazlı takımda bulunan kaleci Emrah ve Aydın'a çok güvendiklerini dile getiren Altay Teknik Direktörü Özden Töraydın, "Ara transfer döneminde 5 futbolcuyu bünyemize kattık. Gerekli bölgelere de takviyelerimizi gerçekleştirdik. Maliyeti düşük bir oyuncu daha alabiliriz ama onun için de önemli ölçüde arayışımız yok. Ancak kaleci transferi düşünmüyoruz" dedi.

Kulüp bulmak için takımdan ayrılan kaleci Egemen ise henüz hiç bir takımla anlaşmadı.
Konular Spor Haberleri