Altay kendine geldi

Spor Toto 1. Lig’de 57 gün sonra galibiyetle tanışan siyah-beyazlı takım, rotasını cuma günü oynayacağı Denizlispor maçına çevirdi.

Altay kendine geldi
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Spor Toto 1. Lig'de eksi 2 puanlı son sıradaki Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 4-0 yenen Altay, 57 gün sonra gülmeyi hatırladı. Ligde son olarak 3. haftada dış sahada İstanbulspor'u 5-0 yenen siyah-beyazlılar, 5 maç üst üste kazanamayıp büyük düşüş yaşamıştı.

İzmir temsilcisi, Adanaspor ve Boluspor'la berabere kalan İzmir ekibi, ardından Giresunspor, Balıkesirspor ve Gençlerbirliği'ne üst üste yenilip hem zirve yarışının gerisinde kaldı, hem de Play-Off potasından uzaklaştı. Karabük karşılaşmasını rahat kazanan Altay, 12 puana yükselip ilk 6 yolunda umutlandı.

DENİZLİ MAÇI ÖNEMLİ

Teknik direktör Mustafa Alper Avcı, Karabükspor'un içinde bulunduğu kötü durum yüzünden sahada haksız rekabetin olduğunu söyledi. Avcı, "Taktiksel olarak bir çok şeyi değerlendirebilirim ama yeri burası değil. Bizim için önemli olan oynayacağımız Denizlispor maçıdır" dedi.
Konular Spor Haberleri