Altay S.O.S veriyor

Spor Toto 1. Lig’de şampiyon adaylarından Gazişehir’e konuk olacak İzmir temsilcisinde savunmadaki çok önemli eksiklikler can sıkıyor.

Altay S.O.S veriyor
Yeni Asır Gazetesi'nden Murat Arabacı'nın haberine göre Spor Toto 1. Lig'de 18 puanla 4. sırada yer alan şampiyon adayları arasında gösterilen Gazişehir FK'ya yarın konuk olacak Altay'da zorlu deplasman öncesinde savunmada büyük sancı yaşanıyor.

İzmir'de 5 Ekim'de oynanan G.Birliği maçından önce sakatlanan İbrahim Öztürk'ün iyileşememesiyle, Gencer Cansev'in 30 Ekim'de kupadaki Kastamonu deplasmanında kasığından sakatlanması ile siyah-beyazlı takımın savunması kan kaybı yaşadı. Bu sezon Gencer Cansev ile İbrahim Öztürk ilk kez bir maçta forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı takımda teknik patronluğa getirilen Özden Töraydın, savunmanın göbeğinde İvanov-Ulaş Zengin ikilisine şans verecek.

ULAŞ ZENGİN İLK KEZ OYNAYACAK

Altay'ın kupadaki Kırşehir ile Kastamonu maçlarında 11'de sahaya çıkan Ulaş Zengin, 1. Lig'de bu sezon ilk kez oynayacak. Sakatlığı süren İbrahim Akın da G.Antep'de yok. 29 Ekim'in resmi tatil olması nedeniyle lisansı yetişmediği için kupadaki Kastamonu 1966 maçına çıkamayan Özden Töraydın yarınki Gaziantep randevusunda kulübede olacak.
Konular Spor Haberleri