Altay’da imza şov

Spor Toto 1. Lig’de ilk yarıda bekleneni veremeyen İzmir ekibi Merter Yüce, Andreas Tatos, Oğuz Han Aynalı’yı renklerine kattı.

Altay’da imza şov
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Spor Toto 1. Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Altay, transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı.

Teknik direktör Özden Töraydın yönetiminde Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarına başlayan siyah-beyazlılar, prensip anlaşmasına vardığı 3 isme dün imza attırdı.

Siyah-beyazlı yönetim, eski oyuncusu Merter Yüce'nin yanı sıra Elazığ'dan Andreas Tatos ve Adanaspor'la sözleşmesini fesheden Oğuz Han Aynaoğlu ile dün 1.5 yıllık ön protokol imzaladı.

Transfer yasağının kaldırılmasının ardından İzmir ekibi 3 isme de lisans çıkartarak kadrosunu güçlendirecek.

Futbola Altay'da başlayan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Merter Yüce, Kayseri, Erciyes, Giresun, Karabük, Akhisar, Bursa ve Karagümrük maceralarının ardından 10 yıl sonra yuvaya dönüş yaptı.

Ayrıca Altay, Antalya'ya davet ettiği Ankaragücü'nden Anton Putsila ile bugün masaya oturacak.

SİYAH-BEYAZLILAR 2. YARI İÇİN GAZA BASTI

Antalya Belek'te teknik direktör Özden Töraydın gözetiminde çalışmalara başlayan Altay, Antalya'da 3 hazırlık maçı planlıyor. 13 Ocak'a kadar Antalya'da ikinci yarıya hazırlanacak olan siyah-beyazlılar, 9 Ocak'ta İzmir ekibi Menemen ile 11 Ocak'ta Gazişehir ile karşılaşma oynayacak.

12 Ocak'ta da bir özel maç yapmayı planlayan Altay'ın rakibi henüz belli olmadı. Siyah-beyazlı ekibin kadrosunda sözleşmesi feshedilecek Ivanov ve Giresun'la anlaşan Tevfik yer almıyor.
Konular Spor Haberleri