Altay'da Ömer çılgınlığı

Altaylı taraftarlar, Beşiktaş’la sözleşmesi biten 28 yaşındaki Ömer Şişmanoğlu için sosyal medyada kampanya başlattı.

Altay'da Ömer çılgınlığı
Yeni Asır'da yer alan habere göre 2. Lig Beyaz Grup'ta yeni sezonda şampiyonluk hesapları yapacak olan Altay'da Ömer Şişmanoğlu çılgınlığı yaşanıyor. Keçiörengücü'nün Altay'la anlaşıp idmanlara devam eden Yıldıray Koçal'ı geri çağrıp Buğşaş'a vermesinin şokuyla sarsılan siyah beyazlı takımda, taraftarlar Beşiktaş'la sözleşmesi biten 28 yaşındaki santrfor için sosyal medyada kampanya başlattı.

Başiktaşlı taraftarların Pepe ve Diego Costa için yapılan kampanyanın benzerini, bu kez Altaylı taraftarlar "CometoALTAY" mesajıyla Ömer Şişmanoğlu'nu mesaj yağmuruna tutarak yaptı. Tecrübeli oyuncunun instgram adresine 1 günde 3 binin üzerinde siyah beyazlı kulübe transfer olması için mesaj yollandığı dile getirildi. Yönetiminin bonservisi elinde olan yıldız oyuncunun transfer maliyetinin çok yüksek olması nedeniyle henüz bir hamle yapmadığı öğrenilirken, Gaziantep BŞB'den ayrılan golcü Tevfik Köse'nin de transfer listesine eklendiği öğrenildi. Almanya'da yetişen ardından Medipol Başakşehir, Çaykur Rize, Adana DS ve Gaziantep BŞB'de 29 yaşındaki golcüyle temasa geçildiği ve pazarlık yapıldığı öğrenildi. İzmir temsilcisi, bugün deplasmanda Turgutluspor'la hazırlık maçı oynayacak. İzmir ekibi, pazartesi günü 11 gün sürecek olan Afyonkarahisar kampına başlayacak.

TÜFAD'ta ödüller Altay'a geldi

Türkiye Futbol Anternmörleri Derneği (TÜFAD), geçen sezon 2. Lig'e yükselen Altay'ı ödüle boğdu. Altay törende en çok ödül alan kulüp olurken; zorlu Play- Off serisinde 3. Lig'den 2. Lig'e yükselme başarısı gösteren Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer ve yardımcıları Nadir Arıkan, Birand Yaytaş, Cem Yılmaz, Fatih Aktürk ile Ertunga Kuşhan başarı belgelerini TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber'in elinden aldı.

U-13 kategorisinde Türkiye finallerine katılma başarısını gösteren Altay altyapısına verilen ödülü Yenal Dinçakman alırken; siyah-beyazlı tribünlerin sevilen ismi Eftal Atalan ise yeni sezon öncesi "En Centilmen Taraftar Temsilcisi Ödülü"ne layık görüldü.
Konular Spor Haberleri