Altay’da Portekiz rüzgarı

Siyah-beyazlılar, Ivanov, Aganovic, Kappel ve Daf’dan verim alamazken Portekizli Marko ve Pedro ise tam isabet olduğunu gösterdi.

Altay’da Portekiz rüzgarı
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Spor Toto 1. Lig'de 7 sezon sonra yeniden mücadele eden Altay'da Portekizli oyuncular Marco Paxiao ve Pedro Eugenio geride kalan haftalarda hem saha içinde hem de saha dışında gösterdikleri performansla alkış topladı. Bu ikili transferde tam isabet olduğunu gösterirken stoper Ivan Ivanov, orta saha Adnan Aganovic, kanat oyuncusu Leandro Kappel ve orta saha Mohamed Daf istenilen düzeye ulaşamadı. Kanatlar Beroe takımından transfer edilen Pedro'ya emanet edilirken, takımın golcüsü ise Gdansk'tan alınan Paixao oldu. Geride kalan 8 haftada Marco adeta lige damga vurdu.

KRALLIKTA ZİRVEDE

Birinci Lig'de toplam 698 dakika süre alan tecrübeli golcü, rakip filelere tam 6 gol bıraktı ve takımının gol yükünü çekti.

Teknik direktör Mustafa Alper Avcı'nın kanatlarda şans tanıdığı Pedro ise 620 dakika süre aldı.
Deneyimli oyuncu bu sürede 1 gol atarken, 4 kez gol pası verdi.

NECDET DÖNÜYOR

Altay'da geçen sezon ayağı kırılan ve uzun süredir takımdan ayrı güçlendirme çalışmalarını sürdüren sağ bek Necdet Kaba'dan müjdeli haber geldi. Son kontrolü dün Dr. Levent Köstem tarafından yapılan tecrübeli futbolcunun ayağının tamamen kaynadığı ve takımla idmanlara çıkmasında bir sakınca olmadığı açıklandı. Necdet'in Karabükspor maçının ardından takıma katılacağı öğrenildi.
Konular Spor Haberleri