Altay’da şov zamanı

Altay tribünleri Sakaryaspor maçında müthiş bir şov yaparak 90 dakikada 2 ayrı koreografi sergileyecek.

Altay’da şov zamanı
Yeni Asır'dan Murat Arabacı'nın haberine göre TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta inişli çıkışlı bir grafik çizen Altay, ezeli rakibi Sakaryaspor randevusuna hem sahada, hem de tribünde ses getirmek için hazırlık yapıyor. Kırklareli'den 5-3'lük yenilgiyle dönmenin yaralarını Sakarya önünde sarmak isteyen İzmir temsilcisinde taraftarlar, maça 2 ayrı koreografi hazırladı. Maç başlamadan Altay konulu koreografi kapalı tribünde açılacak. Maçın Cumhuriyet Bayramı'na denk gelmesinden dolayı karşılaşmanın İzmir'in plaka numarası olan 35. dakikada "29 Ekim ve İzmir" konulu kareografi tribünlerde boy gösterecek. Altaylı taraftarlar, geçen sezon da Kocaeli maçında Türkiye Kupası'nı kazandığı 1980 yılındaki pozunu koreografi olarak sunmuştu.

Altaylılar tribünde 10 bin kişi olmak için sosyal medyadan çalışma sürdürürken, maçın bilet fiyatı tam 20, 500 adet basılacak öğrenci bileti ise 10 TL'den satılacak.

İBRAHİM AKIN'A YOĞUN TEDAVİ

Altay'da İbrahim Akın şoku yaşandı. Perşembe günkü idmanda üst adalesinden sakatlanan tecrübeli yıldızın kritik karşılaşmaya yetiştirilmesi için yoğun tedavi uygulanırken, İbrahim Akın'ın oynayıp oynamayacağı bugün belli olacak.

Teknik direktör Cüneyt Biçer'in deplasmandaki 5 gollü Kırklarelispor mağlubiyetinin ardından özellikle savunma bloğunda 2-3 değişikliğe gitmeye hazırlandığı belirtildi.

Sakatlığı geçen orta saha oyuncusu Ferhat Çulçuoğlu 11'de sahada olacak.
Konular Spor Haberleri