Altınordu ağır yara aldı!

Altınordu seyircisi önünde Boluspor’a farklı yenilerek Play-Off yolunda ağır yara aldı.

Altınordu ağır yara aldı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Spor Toto 1. Lig Play-Off yarışında avantaj yakalamak ve en yakın rakibi Boluspor'u bu hedefin uzağında bırakmak isteyen Altınordu, İzmir'de ummadığı bir yenilgi aldı: 1-5.

Kırmızı-lacivertliler, 6 maç sonra kaybedince 36 puanda kaldı ve ilk 6'daki yerini 37 puana ulaşan Boluspor'a kaptırdı. Maçın 39. dakikasında Melih'in pasında sol çaprazda topla bulaşan Umut, kaleci Erce'yi kapattığı köşeden avladı: 0-1. 44'te sağ çizgiden İshak'ın yerden pasında arka direkteki Mustafa meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 0-2. Devre Boluspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

FARK İYİCE AÇILDI

49'da Boluspor ceza sahasında soldan Mirkan'ın yerden pasında altıpasın önündeki Kerim Avcı plase bir vuruşla ağları sarstı: 1-2. 54'te konuk ekipte sağdan Poepon'un pasında penaltı noktası üstünde İrfan düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-3. 87'de Boluspor atağında soldan Andre Santos yerden vurdu, kaleci Erce'nin çeldiği topu önünde bulan Poepon meşin yuvarlığı boş kaleye yolladı: 1-4. 90'da Furkan'ın ara pasında defansın arkasına sarkan Poepon, plase bir vuruşla kendisinin 2. takımının 5. golünü atarak maçın skorunu belirledi: 1-5.
Konular Spor Haberleri