Altınordu hazır kıta!

Kırmızı-lacivertli ekipte teknik heyet lig ve kupa karşılaşmalarında 23 oyuncusuna şans verdi, 675 dakika ile en çok Murat Uçar sahada kaldı.

Altınordu hazır kıta!
Yeni Asır Gazetesi'nden Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Altınordu'da herkes formayı kapmak için mücadele ediyor. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, lig ve kupa maçlarında 23 futbolcusuna şans verdi. İzmir ekibinde 2. sezonun geçiren Murat Uçar, 675 dakika sahada kalarak takımda en fazla forma giyen isim oldu. Murat Uçar'ın ardından ligde 7 karşılaşmada banko forma giyen oyuncu çıkmazken, kaleci Erce ve Sinan 630'ar dakika sahada kaldı.

ERHAN ŞANS BULAMADI

Takım kaptanı Hasan Hatipoğlu 624, orta sahada görev yapan Muhammed 546 ve forvet Serdar Deliktaş da 533 dakika ile sahada süre aldı.

Sezon başı Manisaspor'dan transfer Mehmet Enes Sığırcı, Karşıyaka'dan gelen kaleci Erhan ve altyapıdan çıkan forvet Egehan ise henüz ligde forma şansı bulamadı.

İKİ OYUNCU SAKAT

Öte yandan Altınordu, cumartesi günü kendi evinde oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürüyor. Sakatlıkları bulunan Enes Kubat ve Ali Mert dışında hiç eksik oyuncu bulunmuyor.
Konular Spor Haberleri