Altınordu iş bitirdi!

Spor Toto 1. Lig'de gelecek sezon Süper Lig hedefini ıskalamamak için transferde nokta ataşı yapmak isteyen Altınordu, son iki sezondur Giresunspor'da forma giyen Recep Aydın ile her konuda anlaşma sağladı.

Altınordu iş bitirdi!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz ve Adem Ülker'in haberine göre bonservisi Atiker Konyaspor'da bulunan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için kırmızı-lacivertli kurmaylar, önümüzdeki günlerde Süper Lig ekibiyle masaya oturacak.

Altınordu, Atiker Konyaspor'dan Recep Aydın'ın ilk etapta bonservisini isteyecek, olmazsa da kiralamak için görüşmeler yapacak.

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

Yeşil-beyazlı kulüple 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan orta saha oyuncusu, Atiker Konyaspor, İstanbulspor, İnegölspor, Kardemir Karabükspor ve Giresunspor kulüplerinde görev yaptı.

29 maçta 2 gol attı

28 yaşındaki tecrübeli oyuncu, üç sezon önce Kardemir Karabükspor'da Süper Lig'e çıkma başarısını gösterdi, geçen sezon ise Giresunspor'da 29 karşılaşmada 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Altınordu dış transferde daha önce Gazişehir Gaziantep'den eski oyuncusu stoper Sinan Osmanoğlu ve Denizlispor'dan genç orta saha Hüseyin Atakan Üner'i kadrosuna katmıştı.

TECRÜBELİ BİR İSİM

Orta sahada görev yapan 28 yaşındaki Recep Aydın, 1. Lig'de görev yaptığı 150 mücadelede 20 kez rakip fileleri havalandırdı.

Recep'in, U-21 Ligi'nde de 79 maçta 33 golü bulunuyor.

Recep Aydın, kariyerinde 345 karşılaşmada 70 gol atma başarısını gösterdi.

KAMP PROGRAMI BELLİ

Altınordu, 1 Temmuz'da kendi tesislerinde çalışmalara başlayacak. Bir hafta İzmir'de kalacak olan kırmızı-lacivertliler daha sonra teknik patron Hüseyin Eroğlu yönetiminde 10 Temmuz'da Erzurum'da iki hafta kamp yapacak. Şeytan'ın Erzurum'daki kampta en az 4-5 hazırlık maçı yapmayı planladığı öğrenildi.

13 Temmuz'da İzmir'e dönecek olan Şeytanlar kendi tesislerinde lig hazırlıklarına devam edecek.

MARMARİS'TE YILDIZLI ŞÖLEN

Marmaris'te, Altınordu Marmaris Futbol Okulu açılışında aralarında Fenerbahçeli Salih Uçan ve Atiker Konyasporlu Volkan Fındıklı'nın da bulunduğu 7 profesyonel oyuncu, 50 minik futbolcuyla karşı karşıya geldi. Altyapıya verdiği önemle son yıllarda adından sıkça söz ettiren İzmir'in köklü kulüplerinden Altınordu'nun kurduğu Marmaris Futbol Okulu'nun açılışında Marmaris'ten yetişen 7 profesyonel futbolcu iki grup halinde 100 miniğe karşı futbol maçı yaptı.

Maçlardan minikler galip ayrıldı.

Marmaris'te futbola başlayıp yetişen Fenerbahçeli Salih Uçan, Konyasporlu Volkan Fındıklı, eski Elazığsporlu Alper Kalemci, Karşıyakalı Onur Kıntaş, Afyonsporlu Aykut Uluç, Muğlasporlu Onur Uğlu, Fethiyesporlu Anıl Arıcıoğlu'nun miniklerlerle olan iki maçı da ilgiyle izlendi.
Konular Spor Haberleri