Altınordu üç maçta yıkıldı!

12. hafta zirvenin 4 puan gerisinde 4. sırada giren Şeytanlar son 3 maçta 7 puan kaybedip 7. sıraya geriledi.

Altınordu üç maçta yıkıldı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre TFF 1.Lig'de deplasmanda Elazığspor'la 0-0 berabere kalarak son 3 haftada 2 puan alabilen Altınordu, alt sıralardaki takımlara takıldı. 12. haftada Balıkesirspor'u yendikten sonra 13. haftada düşme hattının bir basamak üzerindeki Şanlıurfaspor'a konuk olan Altınordu, İzmir'e 3-0'lık yenilgiyle döndü. 14. haftada düşme hattındaki Manisaspor'la evinde 1-1 berabere kalan Altınordu, alt sıralardan kurtulmak isteyen Elazığspor'la berabere kalınca 3 maçta 7 puan kaybetti.

GURBETTE DAĞILDILAR

Fikstür avantajını da kullanamayan Altınordu, deplasmandaki kötü gidişini sürdürdü. Şu ana kadar dış sahadaki 8 müsabakada 1 kez kazanan Altınordu, 4 yenilgi, 3 beraberlik aldı. Altınordu, ilk yarının son sınavında Ümraniyespor'u konuk edecek. Ligin 12. haftasında 19 puanla 4. sıraya yükselen ve ikinci sıradaki Boluspor ile puan farkını 4'e indiren Şeytanlar, 16. haftaya 21 puanla 7. sırada girdi.

BU ZEMİNDE PUAN İYİDİR

Elazığ'da yürümenin zor olduğu buzla kaplı bir zeminde mücadele ettiklerini söyleyen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bu zeminde oynayıp puan almak iyidir. Sakat vermediğimiz için de şükrediyoruz" dedi. Bu arada Altınordu'da sol bek Yusuf Acer cezalı duruma düştü.
Konular Spor Haberleri