Altınordu'da 'abilere' tam not!

Altınordu Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu, “Kadromuzda yer alan tecrübeli isimler gençlerimizin gelişmesinde büyük pay sahibi” dedi.

Altınordu'da 'abilere' tam not!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre TFF 1. Lig'de son hafta averajla Play-Off hattının dışında kalan Altınordu'nun altyapısından yetişmeyen ancak uzun yıllardır takımda bulunan tecrübeli oyuncular teknik heyetten tam not aldı. Kırmızı- lacivertli ekipte stoper Sinan Osmanoğlu ve orta saha Arif Morkaya 5, kaleci Erce Kardeşler 4, stoper Yusuf Abdioğlu, orta saha Serkan Göksu ve Erdoğan Yeşilyurt 3'er, sağ bek Uğur Arslan Kuru 2 sezon görev yaparken Hasan Kabze de yarım sezondur takımda yer alıyor.

Altınordu Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu, "Takımla uzun yıllar beraber olan tecrübeli oyuncularımızdan çok memnunuz. Onlar saha içi ve dışındaki davranışlarıyla bu aile içinde kalmayı hak ettiler. Teknik heyet kadar gençlerimizin saha içi ve dışındaki gelişiminde tecrübeli oyuncularımızın da katkısı büyük olmuştur. Biz gelecek sezonda onlarla beraber yola devam etmek istiyoruz" dedi. Altınordu'da kaleci Erce Kardeşler ve Erdoğan Yeşilyurt'un sözleşmeleri devam ederken kaptan Arif Morkaya, Serkan Göksu, Yusuf Abdioğlu, Sinan Osmanoğlu, Uğur Arslan Kuru ve Hasan'nın sözleşmeleri 31 Mayıs tarihinde sona eriyor.
Konular Spor Haberleri