Altınordu'nun yıldızı Monaco’nun takibinde

Cengiz Ünder, Çağlar ve Barış gibi gençleri futbol dünyasına kazandıran Altınordu’nun 19 yaşındaki yıldızı Hüseyin Atakan da Fransız ekibinin radarında...

Altınordu'nun yıldızı Monaco’nun takibinde
Yeni Asır Gazetesi'nden Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre yetiştirdiği genç futbolcularla dünya futbolunun gündemine giren Altınordu birçok ünlü kulübün radarında. İzmir ekibinin 19 yaşındaki yıldızı Hüseyin Atakan Üner ile de Fransızlar ilgileniyor. Orta sahada görev yapan 19 yaşındaki futbolcuyu Monaco'nun scout ekibi takibe aldı. Monaco yetkililerinin Altınordu'nun Bornova'da oynanan Eskişehirspor maçını izlediği ve bundan sonraki haftalarda da izlemeye devam edeceği öğrenildi.

Scout ekibinin kulüplerine vereceği rapor doğrultusunda Monaco yönetiminin harekete geçeceği bildirildi.

Gelecek vaad eden oyuncu için ilk izlenimlerin olumlu olduğu açıklandı.

Fransız kulübünün, Hüseyin Atakan Üner için olumlu rapor geldiğinde devre arasında resmi olarak Altınordu'nun kapısını çalması bekleniyor. Futbola Denizlispor altyapısında başlayan 19 yaşındaki oyuncu 1 sezon 3. Lig'de Denizli Büyükşehir Belediyespor'da forma giydi.

SEZON BAŞINDA GELDİ

Genç oyuncu sezon başında Altınordu'ya transfer oldu.

Kariyerinde 6 kez ay-yıldızlı formayı giyen Hüseyin Atakan 1. Lig'de 24 maçta 2, 3. Lig'de ise 14 karşılaşmada 1 gol attı. Bu sezon lacivert-kırmızılı formayla 8 maçta 511 dakika sahada kalan Hüseyin Atakan 1 gol attı.
Konular Spor Haberleri